perjantai 27. lokakuuta 2017

Parane pianHyvää huomenta tähän perjantai aamuun! 

Täällä vietetään vielä(kin) sairastupaa, nyt jo toista viikkoa. Kirjoittelin täällä, kun pian pari viikkoa sitten sunnuntaina iltavuorosta paluu ei mennyt ihan putkeen vaan auto törmäsi viime metreillä autoomme. 

Ensin ajattelin, että selvisin pelkällä säikähdyksellä, mutta mustelma alkoi kasvaa ja kasvaa ja vielä kerran kasvaa eikä kipukaan helpottanut joten edessä oli röntgen // ultraääni kuvaukset. Täyttä varmuutta kuvatkaan eivät antaneet laajan turvotuksen takia joten nyt eletään suuressa toivossa että tämä nyt tästä alkaisi parantua hiljalleen. Kuitenkin vahva epäily kylkiluun murtumalle on. 
Täällä on siis vietetty totaalista lepoa, jotta kivut alkaisi helpottamaan. Auringonsäteitä on tullut ihasteltua ikkunasta käsin, ja ihan pieniä happihyppelyitä on pitänyt pihassa tehdä, kun seinät on alkaneet kaatua päälle. 

Maljakossa ei olekaan pitkään aikaan ollut ruusuja ( en edes muista koska! ), joten nämä ihanat vaaleanpunaiset ruusut piristivätkin tätä sairastupaa kun nämä murulta sain. <3 Ovat kyllä kertakaikkisen herkullisen väriset! 
Tällä viikolla sain myös aivan ihanaa postia kun ihana Tiina Kauneve:lta lähetti lämmikettä tulevaan talveen, mutta kurkataan näihin vielä myöhemmin tarkemmin :) 10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja hienoa että paketti tuli perille. 😊
  T. Kauneven Tiina

  VastaaPoista
 2. Kauniit ruusut ja toivottavasti paranet pian! <3

  VastaaPoista
 3. Voi että, pikaista paranemista! <3 Itse olen maannut kotona nyt neljättä kuukautta välilevynpullistuman kanssa ja todella seinät alkavat kaatua päälle ja kipu kuluttaa kovasti :( Onneksi paraneminen alkaa kohta kun pääsen viikon päästä leikkaukseen. Tsemppiä sinulle paranemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Siis voi ei! Voin todella hyvin kuvitella, että seinät kaatuu päälle! Itsellä toinen viikko menossa ja tympii niin kovaa tämä kipu ja paikallaan olo kun ei pysty juuri mitään tekemään 😔

   Kovasti parantumista sinulle ja tsemppiä leikkaukseen 🌟

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenni 😍

   Mukavaa viikonloppua sateesta huolimatta ☔💙

   Poista
 5. Oh no! Toivottavasti paranet pian ja ilmeisesti onkin alkanut helpottamaan! Huh 😓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä edelleen sairastupaa pidetään :( Tosi kiusallinen ja pitkä vaiva tästä tuli :(

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...