torstai 15. maaliskuuta 2018

Keväisempi olohuone





Lumista huomenta kaikille! 

Jestas, että parina viime päivänä onkin tullut lunta urakalla lisää, ainakin täällä lähellä keskisuomea! Viime päivinä on tullut selattua myös vanhoja kuvia, ja taitaa olla että vuonna 2010 on viimeksi ollut tälläinen määrä lunta kun nyt on! Aivan valtavat kinokset! Mutta kyllä tätä talvea odotettiin niin kovasti, että en kyllä laita pahaksi. Eiköhän tämäkin lumimassa kesäkuuhun mennessä sula pois ;) 

Olohuoneeseen, ja kotiin toki muutenkin on lumesta huolimatta hiipinyt jo oikein keväinen tunnelma. Vaaleanpunainen on saanut "vallan", ja kuinka ihanasti se piristääkään taas pitkästä aikaa. Kyllä se vaan on niin todellakin oma värini jos jokin!

Kukilla ja kasveilla on tietysti myös iso osa tässä kevään(kin) odotuksessa, ja sipulikukkia on jo ollut piristämässä kotia. Unohtamatta niitä Magnolian oksia, jotka ovat jo muutamaan kertaan vilahtaneet blogissa. 

Taljoja en ole vielä malttanut viedä varastoon, ja onhan tuo kiikkustuoli varsinkin toisen karvatassun lempparipaikkoja näin talvella, joten taljat saavat vielä jatkaa :) 

Kovasti mielessä on, pitäisikö kokeilla verhoja t o s i pitkästä aikaa olohuoneeseen. Kovasti ajatus kutkuttaisi, mutta niin olen tykästynyt olemaan ilman, että se painaa kuitenkin kupissa vielä enemmän. Lomalla täytyy nyt virittää makuuhuoneeseen kuitenkin pimennysverhot takaisin, joten ihanat harmaat kevyet verhot sieltä vapautuisi... katsotaan! :) 

IHANAA PÄIVÄÄ KAIKILLE! <3

12 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja tunnelmia. <3 Itse välillä kaipailen verhoja, mutta en ehkä osaisi elää niiden kanssa tässä kodissa. :D Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenni! <3

      No sama juttu, nyt kun on pitkän pitkän aikaa ollut ilman. Mutta täytyy kokeilla nyt miltä näyttää, ja jos ei hyvä niin heti pois :D

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Kotinne oikein tulvii kevätauringossa!

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväistä ja kaunista muutenkin <3 Ja voi että nuo magnoliat <3 Täällä ei ole tullut lisää lunta juurikaan, mutta kylmä on. Fb muistutti eilen kuvasta kolme vuotta sitten ja silloin oli jo kunnon kevät. Nurmikko esillä eikä lunta missään. Mutta mielummin minäkin otan sen kylmyyden ja lumen nyt kun sitten toukokuussa. Tai mistä sitä tietää, ehkä silloinkin edelleen on vielä yhtä talvista :) Ihanaa loman jatkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Magnoliat kyllä ovat mitä ihanimmat, niistä en ole tarpeekseni saanut tänä keväänä, ja toivottavasti vieläkin onnistaa :)

      Lumi taisi tulla aavistuksen pohjoisempana, kun tosiaan ei täällä kotiseudulla ollut yhtään samanlaista kun mökillä ollessamme! Siellä todella tuli kovasti! :)
      Aivan, ihan totta tuo! Muistan kun yleensä loma on ollut näillä main niin on ollut jo niin sulaa ja aurinko lämmittänyt eri tavalla muutaman viime vuotena! :)

      Poista
  4. Teillä on kyllä niin kaunis olohuone ja koti. Ja, ihanat kuvat!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Kaisa ihanista sanoistasi! <3

      Mukavaa päivää! :) <3

      Poista
  5. Kaunista <3 Ihailin samaista julistetta viikonloppuna Helsingissä, mutta en sitten ostanut vielä. Katsotaan josko sille vielä paikka löytyisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) <3

      Tuo juliste onkin mitä ihanin! Sitä hetken tosiaan itsekin metsästin, ja olen kyllä ollut aivan ääri tyytyväinen kun sen hankin :)

      Poista
  6. Tuo sohvapöytäsi on kyllä persoonallisen kaunis. Vaaleanpunaista kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Sitä oli oikein mukava tehdä viime alkusyksystä kun sisustusvimma oli kovasti päällä ( silloinkin! ) :D

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...