keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Ihana aurinkoMukavaa keskiviikkoista huomenta! :-)

Maaliskuu on ylittänyt jo puolivälin, ja sehän tietää kokoajan lisääntyvää valoa. Edelleen jaksan hämmästellä iltaisin, kuinka pitkälle valoa riittääkään! Ja kuinka se päivä päivältä lisääntyy. Kyllä tässä keväässä on ehdottomasti oma taikansa, ja ilonsa vaikka syksy se iki lemppari onkin itselle. 
Vaikka sitä valoa nyt riittääkin hyvin, niin edelleen itselle tulee aurinkoisina päivinä "kiire" kaivaa kamera esille, ja laittaa kamera kunnolla töihin. Ihan kuin talvella, jolloin se pieni valoisa hetki on käytettävä tarkkaan hyväksi. 

Tähänkin taas tottuu varmasti, ja kesää lähentyessä tämä "kiire" varmasti unohtuu, kuvia kun voi nappailla onnistuneesti oikeastaan sitten milloin vain! :-) 
Itse oikeastaan pidän tästä kohtaa kevättä kaikista eniten. Ihania kirpsakoita aamuja on vielä, mutta silti aurinko päivällä lämmittää säteillään. Illoissa riittää myös tunnelmaa pimentyessä, ja on vielä ilo sytytellä kynttilöitä. Pienesti huomaa myös kun luonto alkaa heräämään talviunesta. Voisinkin siis sanoa, että maaliskuu on lempparikuukauteni keväästä :-) 
Täällä heräillään hiljalleen tähän uuteen päivään, ja kuinka luksusta on nauttia yhdessä kiireetön aamiainen! Tuntuu niin mukavalta kun on päivisin seuraa tähän sairastupailuun! 

Tehdään tästä kiva päivä! 

12 kommenttia:

 1. Valoisuus on kyllä ihanaa, sitä osaa arvostaa pimeän talven jälkeen. :) Ja niin ihana tuo kipsimuna, aivan herttainen! Pitäisi täälläkin ryhtyä tuumasta toimeen...

  Mukavaa lomapäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totta, joka vuosi se yllättää yhtä paljon, niin hassua kun se onkin ☉

   Nyt vaan ehdottomasti värkkäämään kipsimunia 🐣

   Kiitos Jenni ja tunnelmallista iltaa ❤

   Poista
 2. Lisääntynyt valo on kyllä ihanaa ja sitä jaksaa hämmästellä päivittäin. Eilen totesin tyttärelleni kun lähdimme tallilta, että eikö olekin mahtavaa että on vielä valoisaa vaikka kello on jo melkein 19. Aivan mielettömän ihana koti sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se juuri, kuinka se joka vuosi yllättää yhtä paljon! Aina valo on yhtä uusi juttu pimeän talven jälkeen ☉

   Oi että, kiitos kiitos paljon 💕

   Poista
 3. Näin on,että valoa jo kaipaakin!Hidas ammu on aina paras aloitus!

  VastaaPoista
 4. Valon lisääntyminen on kyllä tosi tärkeää mulle, en kestä talven pimeyttä. Siksi aina pakenenkin keskitalvella sinne missä aurinko varmasti paistaa. Minun suosikki kevätkuukausi on ehdottomasti toukokuu. Valitettavasti tänä vuonna kotimaan toukokuu jää väliin, kun ihmettelen maisemia ison rapakon takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi sitä todella jaksaa ihastella ja ihmetellä kun valo lisääntyy hurjasti ☉

   Saat varmasti mieleenpainuvan toukokuun viettää reissussa 🤗

   Poista
 5. Tunnistan nuo samat jutut itsessänikin, kiire kuvaamaan kun vihdoinkin on valoisaa ja uloskin on päästävä laittamaan jo vähän kevättä :) Kauniisti olet tehnyt kevättä kotiin <3 Sipulikukat ovat niin raikkaan vihreät. Nautitaan valosta ja auringosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu, niin kiire tosiaan tulee ottaa kamera käteen, kuten tänäänkin 🤗 kun aurinko alkoi pilkottaa 🤗

   Nautitaan ehdottomasti 🍃

   Poista
 6. Mäkin nautin tosi paljon valosta! Aivan ihanaa, kun on valoisaa aamuisin ja iltaisin!
  Kiva kuulla, että oot nauttinut hitaista aamuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että juur oli vielä ihan talvi, kun se kevät lähtee tulemaan niin se tulee kyllä rytinällä 🌱

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...