tiistai 28. elokuuta 2018

Aika vaihtaaSyksy tekee tuloaan päivä päivältä. Tällä viikolla myös ihan "virallisesti" kun päästään kääntämään kalenterista ensimmäinen syyskuukausi. 

Kelleen ei liene yllätys kiintymykseni vaaleanpunaiseen, ja vanhaan roosaan. Kuinka ihanaa on jo hyvissä ajoin kevät talvella piristää kotia tällä ihanalla värillä hiljalleen, ja tänne syksyn taitteeseen asti se saakin ilahduttaa kotona. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa väriä syksyisempään. 
Olen ollut totaalisen ihastunut tähän petaukseen, joka on toteutettu yhdessä upean Familon:in kanssa. Vaaleanpunaiset pellavaiset tyynyt ovat olleet ihan lempparit, ja tuo sävy on kertakaikkisen oikea, ja niin se o m a juttu! 

Kuinka ihana onkaan ollut käydä päikkäreille karvaisen nelitassuisen kanssa, ja painaa pää nuihin ihaniin tyynyihin. Samalla parvekkeen oven ollessa auki, ja kuunnella linnunlaulua. 

Pellavaisia tyynyjä pääset kurkkaamaan tästä. Kuinka ihana harmaa sävy siellä onkaan syksyksi...
Petauksessahan tyynyjä saa olla, eikä niitä tietenkään ole koskaan liikaa :) Itseasiassa voin sanoa, että petaaminen on aika mukavaa ja leppoista hommaa. Jos olen vapaalla, tai menen iltavuoroon niin 99% varmasti saan myös kaverin siihen(kin) touhuun, ja siinä kehräyksen ja puskemisen lomassa sitten petausta tehdään enemmän ja vähemmän yhteistuumin :) 

Päiväpeittona meillä on jo pidemmän aikaa ollut reilun kokoinen tuplapeite ihan sellaisenaan. Tässä tapauksessa yksinkertainen on paras vaihtoehto, ja sitten voikin tyynyjen kanssa soveltaa miten kulloinkin parhaaksi näkee. 

Käytin juuri pesun kautta päiväpeitteen alkavan syksyn kunniaksi, ja kuinka ihana raikkaus onkaan jälleen aamuisin pedata sänkyä :) 
Itselläni olisi seuraavaksi ajankohtaista alkaa tutkimaan tyynyvalikoimaa. Vanha tyyny alkaa olemaan parhaat päivänsä nähnyt, ja kun sitä kuitenkin sen 1/3 päivästä nukkuu, niin tyynyyn kannattaa ehdottomasti panostaa. Itselläni tämä on ollut aikanaan ihan opettelun kautta, mutta onneksi se ikäkin tekee jotain, ja untakin oppii arvostamaan ja siihen panostamaan! 

Mukavaa päivää kaikille! <3

Kiitos ihanasta yhteistyöstä Hanna ja Familon


P.S. Oletko huomannut elokuun tarjouksen? Friends of Familon jäsenet saavat elokuussa -15% kaikista syksyn uutuuksista! Tässä suora linkki sivulle! :) 


6 kommenttia:

 1. Tänään lähdin poikkeuksellisen aikaisin liikenteeseen ja kyllä ilma tuntui kovin viileältä. Tuntuu kuin en vieläkään olisi tuosta aamusta selvinnyt ja kylmettyneistä varpaista. :) Ilmeisesti on aika siirtyä paksumpiin kenkiin tai ainakin ottaa taas sukat käyttöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat tosiaan olleet selvästikin viileämpiä jo. Itsekin aamuvuoroon lähden kovin aikaisin, ja samaa olen ihastellut! :) Raikkaita aamuja on ollut :)

   Poista
 2. Onpa ihania tunnelmia ja kuvat suorastaan säkenöivät! <3 Familonin tuotteet ovat ihan huippuja ja tosi kauniita. Ihanat tyynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jenna sinua, kiitos tuhannesti ihanista sanoistasi! <3

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia, pellavat on petivaatteissa kyllä ihanat <3 Mukavia aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunein kiitos ihanista sanoistasi! <3

   Pellavat ovat kyllä todella ihanat, vaikka niitä tuli kauan mietittyä niin se oli sen arvoista! :)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...