sunnuntai 26. elokuuta 2018

Hurmaava NizzaOnko siitä matkasta jo todellakin voinut kulua reilu kuukausi? Kuinka nopeasti aika onkaan mennyt sen jälkeen. Toisaalta kun miettii, oli juuri se todella kaunis heinäkuinen aikainen aamu kun lähdimme kohti lentokenttää, mutta uskottava se on, niin nopeasti aika kuluu. 

Kamera kulki tiiviisti mukana reissussa, ja kuvattavaa olisi toki ollut vieläkin enemmän mitä kuvattiin. Kuitenkin osa muistoista on ihana tallentaa pelkästään sydämeen, ja katsella myös muuten kun kameran linssin läpi maisemia. 

Kuvia siis oli melkoinen määrä, ja vihdoin pääsin kuvien kimppuun, joten tässä nyt muutamia paloja aivan hurmaavasta Nizzasta! <3 

Ennen kun matkalle lähdettiin, kirjoittelin että suuria suunnitelmia ei ole vaan täysin fiilis pohjalta mennään, ja tämä oli varsin oikea ratkaisu. Takana oli kuitenkin kohtuu raskaskin alkuvuosi, ja alkanut kesä etenkin, joten maisemanvaihto ihan vain rentoutumisen merkeissä oli enemmän kun tervetullutta. 

Hotellimme sijaitsi aivan rantakadun tuntumassa ( Promenade Anglais ), ja siis myös sopivasti keskellä kaupunkia, joten siitä oli helppo suunnata eri suuntiin. 

Lentokentältä napattiin mennessä taxi, koska sieltä ei ollutkaan ihan niin helppo lähteä muutenkaan pois. Paluumatka taitettiin bussilla, joka meni siis hotellin nurkalta suoraan ( lentokenttä bussi nro. 99 ), ja oli äärimmäisen kätevä vaihtoehto! 

Kolme päivää sujahti hyvin nopeasti, mutta paljon ehdittiin kuitenkin nähdä ja kokea. Ihan mukavakin oli mennä ristiin rastiin (vanhaa) kaupunkia, ilman niin suuria päämääriäkään. Jos aikaa olisi ollut vielä enemmän, niin retket Monacoon ja Gannesiin olisi varmasti ollut listalla. Mutta, nyt kun Nizzaa on ehtinyt mennä ristiin rastiin, niin seuraavalla kertaa sitten voi retkeillä pidemmälle! :) 

Ihana Jenni vinkkasi upeasta kukkatorista, joka todellakin oli näkemisen arvoinen vanhassa kaupungissa! Kiitos vielä tästä! <3 
Mikä määrä toinen toistaan upeampia kimppuja ja kukkia! Ja se tunnelma oli myös mitä ihanin! :) Rannalla ehdittiin varsinaisesti muutamia lyhyempiä pyrähdyksiä lukuunottamatta käymään kertaalleen. Harmiksi en itse uskaltautunut vielä uimaan koska luomien poistosta tuli hieman takapakkia, joten oli parempi pysytellä kuivalla maalla :) 

Auringonlaskut eivät kyllä unohdu toivottavasti pitkään aikaan, kuinka ihana niitä oli katsella ja vain olla siinä j u u r i nyt. 

Nizzaan kyllä jäi pala sydäntä, ja tänne kyllä on kaipuu uudelleen, varmasti vielä on paljon nähtävää ja uusia tarinoita koettavana. Suosittelen lämpimästi <3 

Jos jotain kysymyksiä herää, niin parhaan mukaan koetan vastailla! :) 


SUNNUNTAIN ILOA! 


P.S. Instan puolella tulikin kysymyksiä sekä ihania kommentteja viimeiseen kuvaan liittyen. Ostin Granitista pieniä lasipulloja, ja saimpas viimein hankittua myös kauan haaveissa olleen Dymon. Joten, nyt pääsee purkittamaan palan muistoa aina matkalta! :) 

6 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo pullot ja dymolla tehdyt tekstit. Tuota ideaa voisi itsekin käyttää.
  Ja, oi miten ihania kuvai olet napannut reissultanne. Tuollainen reissu olisi mukava tehdä miehen kanssa kahden ja olisi sopivan mittainen, saisi järjestettyä lapsille hoitajan. Ihania muistoja jäi varmasti teille reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla jos oli vinkkiä! :) Siitä tosiaan tuli instan puolellakin kysymyksiä, joten ajattelin jakaa myös blogissa :)

   Tuo aika oli kyllä oikein oiva pelkästään Nizzassa ololle, joten jos vaan järjestyy ja ajatusta on ollut tuonne päin suunnata niin lämpimästi suosittelen toteuttamaan haaveen! :)

   Poista
 2. Voi miten kauniit kuvat ja ihana paikka <3 Ihanalta kuulostaa lomanne olleen ja muistot jää sydämeen ja kuviin <3 Tunnelmallista sadeiltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina kovasti kauniista sanoistasi! <3 Pala sydäntä kyllä todellakin jäi tuonne, ja kerta ei varmasti ollut pelkästään ensimmäinen. Tuonne on pakko päästä uudelleen! :)

   Mukavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 3. Oi että, niin ihania Nizzan kuvia ja muistoja <3 Tulee itsellä kova ikävä tuonne seuduille, pääsisipä pian taas itsekin! Ja hei ihana kuulla, että vinkistä oli iloa, kukkatori on varsinkin aamutuimaan näkemisen arvoinen. <3

  Mukavaa uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka kyllä oli juuri niin ihana kun kerroit! <3 En ihmettele teidänkin ihastusta paikkaan! :)

   Ehdottomasti, kuinka ihana olikaan kävellä heräilevässä kaupungin aamussa kukkatoria läpi :)

   Kiitos Jenni ja samoin! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...