lauantai 4. elokuuta 2018

Ennen muutostaLoman alussa vihjailinkin, että olohuoneeseen tehdään pientä muutosta. Homma saatiinkiin valmiiksi ennen ekalle lomareissulle lähtöä, mutta suuremmin kuvia en ehtinyt vielä nappailemaan silloin. Instan puolella on yksi sneak peek näkynyt, ja lisäkuvia tulee kunhan kotiudumme mökiltä takaisin kotiin. 

Muutokseen olemme molemmat oikein tyytyväisiä, ja täytyykin sanoa, että kyllä kotiin on sitten kiva palata kun sen aika on, kun vastassa on vielä omille silmillekin uutta :) 
Näiden kuvien myötä tulikin mieleen, että keväällä kun tehtiin uusi sohvapöytä, niin se jäi vallan laittamatta blogiin. Sama pää kesät talvet ;) 

Tosiaan suuresta muutoksesta ei ollut kyse, ruuvattiin pyörät toisen "kehikon" alle ja valmista tuli. Tykkäsin kovasti puunsävyisestä pöydästämme, mutta kesää kohden kaipasin vaaleutta, ja siten tämä aikanaan tv-tasolla palvellut puusäleikkö pääsikin uuteen tehtävään. Onneksi nämä eivät vie paljon tilaa, joten halutessa pöytä saattaa jossain vaiheessa muuttua alkuperäiseen. 

Tästä voit kurkata missä tämä oli aikaisemmin. 
Kuvat olen nappassut jo ihan alkukesästä, mutta hyvinhän ne menevät nytkin. 

Saapa muuten nähdä kuinka kaikki kasvit ovat voineet tämän ajan kun ollaan oltu poissa, kun kotona sitä lämpöä varmasti edelleen riittänyt siinä 30 asteen tuntumassa.  Ostin keväällä pitkästä aikaa oliivipuun, mutta juuri ennen lomaa se oli pakko kiikuttaa roskiin, kuumuus oli ainakin sille ilmeisesti liikaa. Yleensä oliivipuiden kanssa pärjää ainakin sen vuoden, tämä oli kyllä varsin nopea tapaus! 


Mukavaa viikonloppua! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...