sunnuntai 12. elokuuta 2018

Yksi unelma

.

Unelmien ei aina tarvitse olla niin kovin suureellisia. Oikeastaan on aika upeaakin, että unelmia voi olla niin monenlaisia, niin monen kokoisia ja erinäköisiä. 

Jotakin unelmaa on kutkuttavan ihana odottaakin, ja se tunne kun se viimein toteutuu. M a h t a v a! Toisaalta joskus on kiva kun jokin unelma toteutuu vähän yllättäenkin, ja nopeammin kuin ehkä odotti. 

Oikeastaan u n e l m a jo sanana on aika ihana! 

Minun yksi unelmani on ollut päästä kuvaamaan kesäistä viljapeltoa kesäiltana. 
Tässä kohtaa sanoisin, pieni mutta suuri unelma. 

Kohdalle ei kuitenkaan ole osunut sopivaa paikkaa, vaikka tarkkana olen ollut. Tällä viikolla sitten oikeastaan aivan sattumalta asioille ajellessa bongasin loistavan paikan, mutta kameraa ei tietenkään ollut mukana sillä reissulla. 

Onneksi matka ei ollut pitkä, joten illan tullen körööteltiin paikalle uudestaan ja täytyy kyllä sanoa että olin aivan intoa piukeana! Maisema oli todellakin sinä elokuisena iltana todella kaunis, ja siinä hetkessä olisi voinut viipyä ja viipyä. 
Tähän ei enää ole oikein lisättävää. Kuvat kertokoon nyt enemmän. 


Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3


P.S. Kaunein kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! <3 
Osaanotot ovat tulleet perille sydämeen! <3

4 kommenttia:

 1. Ihania unelmia ja kiva, että sun toteutui <3 Ei niiden aina tarvitse olla isoja vaan pienetkin tuovat iloa arjen keskellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sellaisia ihania pieniä suuria juttuja! <3

   Poista
 2. Ihana unelma <3 ja tiedätkö että samasta haaveilen minäkin :) Tässä jo jonkin aikaa yrittänyt löytää jonkun ihanan pellon kuvausmaisemaksi. Nämä on juuri niitä elämän ihanan pieniä, mutta kuitenkin niin suuria juttuja. Kauniit elokuiset kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän, aivan ihana kuulla! <3 Toivottavasti saat myös unelman toteutettua mahdollisimman pian! :) Se tunne oli kyllä niin ihana kun pitkän päälle sai tämän toteutettua! <3

   Kiitos kauniista kommentista! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...