keskiviikko 8. elokuuta 2018

Viileämpiä tuulia & tasaraitaaIlma on selvästi taittumassa kohti syksyä. Vielä viime viikolla ei tosin näin olisi voinut sanoa, kun helle jatkui jatkumistaan. Mutta nopeasti se vaihtuu, kun on vaihtuakseen. 

Itse olen ollut aivan innoissani kun ilmat vihdoin viileni. Väsyin totaalisesti kuumuuteen, ja toisekseen innollahan täällä syksyä aina odotetaan. 
Tämä kohta kun vuodenaika on vaihtumassa toiseen, on aina myös jollain tavalla kutkuttavan mukavaa. Se uuden odotus, ja mitä se tuokaan tullessaan unohtamatta kuinka luonto elää tässä kaikessa suuresti mukana. 

Toki myös oma haikeutensa on luopua vanhasta ja muistoista mitä se on pitänyt sisällään. 
Kirjoittelinkin hetki sitten, että olen ollut ehkäpä normaalia hieman aikaisemmassa syysvaatteiden kanssa. Tai sitten on käynyt hyvä tuuri, että monia mieluisia on tullut ilman suurempia etsintöjä vastaan. 

Yksi ehdoton lemppari syksyyn on tämä kuvissa vilahtava Marimekon mustavalkoinen tasaraita paita. Voi kuinka odotinkaan, että pääsen tämän pukemaan ja nyt mökillä muutamana iltana vihdoin odotus palkittiin, ja paita pääsi käyttöön! 

Olen aikaisemmin kirjoittanut, että Marimekon tuotteet ovat olleet aina osa elämääni, niin vaatteissa kun kodin sisustuksenkin puolella. Tämä varmasti onkin jollain tavalla "perittyä", ja tässä siitä jatkan tukevasti äidin jalanjälkiä. 
Paita kotiutui i h a n a s t a Marikka Lifestyle myymälästä Kalajoelta. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti kurkata nettikaupan puolellekin, vielä nimittäin löytyy kesän loppuja ale tuotteita!

Ihana Marika haluaa myös tarjota teille lukijoille alekoodin: TASARAITA20 koodilla saat aina 19.8 asti -20% näistä upeista tasaraita paidoista! 

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista // koosta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä tähän liikkeeseen, Marika avustaa suurella sydämellä! <3 


Leppoisaa päivää kaikille! 

Yhteistyössä: Marikka lifestyle

8 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että ihanaa tosiaan kun on hieman viileämpää :). Täällä on arki alkanut kovaa vauhtia, mutta onneksi ei vielä päätä huimaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan, itse voisin hyvinkin hyppiä vaikka tasajalkaa siksi! :D

   Täälläkin kohta hypätään arkeen kiinni! :)

   Poista
 2. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka pidänkin lämpimästä, olen nauttinut viileistä illoista. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Kaisa! <3

   Elokuun illoissa on omaa taikaa :)

   Poista
 4. Kovin syksyiseltä tuntui jo parin päivän ajan, mutta tänään taas hellettä. Pidän mielelläni vielä hetken kesästä kiinni samalla kun odotan syksyä. Syksy tuntuu mielestäni usein enemmän uuden aloitukselta kuin uusi vuosi. Mukavaa alkavaa viikonloppa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tämä viikko on ollut aika jännä! Ihan syksyn tuntua oli jo kovastikin, kunnes taas lämpeni. Mutta silti se ei ihan samalta enää tuntunut kun aikaisempi helle :) Itse olen hyvinkin helpottunut, että ollaan tässä vaiheessa ja helteet ohitse! :)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...