keskiviikko 1. elokuuta 2018

Etuajassako?Auringonkukkia, auringonkukkia! 

Ensimmäiset auringonkukat taisin nähdä kaupassa jo kolmisen viikkoa sitten. Nämähän ovat itselle yksi ehdototon suosikki loppukesään. 
Siinä vaiheessa kuitenkin elettiin kaikkea muuta kun loppukesää, joten ihastuksesta huolimatta keltaiset ihanuudet saivat sillä kerralla jäädä kauppaan vielä. Usealla kauppareisulla tuon jälkeen samaiset ihanuudet osuivat silmään kerta toisen jälkeen, joten kun jäimme lomalle niin lomakukiksi valikoitui kaunis kimppu nuita pirteitä pikku aurinkoja! Se oli itselle kovin aikaista, mutta sitten en enää pystynyt vastustamaan. 

Kukat kestivät hyvän ajan maljakossa, mutta en niitä sitten enää mökille lähtenyt kantamaan, tavaraa kun muutenkin parin viikon reisulle oli auton täydeltä. 

Mökille ostinkin uuden kimpun piristämään, eli täällä mennään jo toisella kierroksella. 
Monen vuoden aikomus on ollut mennä poimimaan sallituille pelloille näitä itse, mutta etsinnästä huolimatta ikinä ei ole peltoa löytynyt! ;) Viikonloppunakin kurkkasimme Tampereen suunnissa kahdestakin paikkaa, mutta ei niin ei. Samoin pääkaupunkiseudulla on tullut aikaisempina vuosina tullut katsottua, mutta ei vaan ole löytynyt. Vinkkaa siis ihmeessä jos tiedossasi on varma paikka, josta tämäkin voisi sitten löytää kukkia! :D 

Kuvailin näitä kaunokaisia rakkaan vanhan leikkimökkini rappusilla. Siellä on tullut pienenä niin monet leikit leikittyä, ja sittemmin leikit on saaneet jatkua tädin murusten kanssa, joten mökki on ollut kovassa käytössä jo useamman vuosikymmenen! <3


Keskiviikon iloa sekä mukavaa elokuuta! 


6 kommenttia:

 1. Itse meinasin kanssa napata auringonkukat mukaan, mutta jätin vielä kauppaan, kun miellän ne kanssa sitten enemmän elokuun lopulle. Mutta ihania ovat kyllä! <3 Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta! :) Ja yleensä näitä on tosiaan vasta saatavissakin siihen ajankohtaan. Välillä ainakin itse jo odottanut, että saapuisi kauppaan! :)

   Mukavaa elokuista iltaa! <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia 😍 Täällä on toinen joka tykkää auringonkukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Auringonkukat ovat kyllä ihania piristäjiä elokuuhun! :) <3

   Poista
 3. Ihanat kukat ja täälläkin on alkanut pyörimään korikassi mielessä näin loppukesästä. :D Kovin katselin niitä matkallakin, mutta yhtään ei tullut vastaan. Hyvää viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korikassit ovat yksi heikkokohta :D Vaikka niitä taitaa kyllä olla useampia! :D

   Meillä puolestaan Nizzassa näitä tuli vastaan vähän liiankin hyvin, ja valinnan vaikeus oli se ongelma :)

   Mukavaa elokuista viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...