perjantai 24. elokuuta 2018

Elokuisia tunnelmiaTämän viikon vapaat on vietetty, ja arki jatkuu. Ihan parissa viikossa syksy on tehnyt selvästi tuloaan, ja tätähän en laita luonnollisestikaan vastaan ;) Kuinka ihanaa kun aamuisin edessä on raikas ja viileä ilma, ja se illalla laskeutuva pimeys kun saa taas sytytellä kynttilöitä ja tunnelmavaloja. 

Tästä se lähtee.
Monessa asiassa ollaan selvästi edellä "normaalia". Omppuherkkuja on tullut tehtyä ( leivottua ) ennätys aikaisin tänä vuonna. Ensimmäiset callunat koristaa jo parveketta, ja pääsipä yksi jo sisällekin! Tämän vuoden omppumehua on jo maisteltu parin viikon ajan, joka on myös ennätysaikaisessa! 

Pieni haave lomalle oli, että saataisiin vähän mustikoita pakkaseen, mutta hieman laihoin tuloksin kotiin palattiin. Piirakkaan ja muffinseihin riitti marjoja hyvin ja muutaman aamun aamiaiselle. Nyt siis on turvauduttu kaupan marjoihin, mutta välillä näin :) 
Fazerin Alku tuotteet ovat olleet meillä kovassa käytössä jo pitkän aikaa, ja itselläni sen jälkeen kun muru joutui siirtymään gluteenittomiin tuotteisiin. Iloinen yllätys lomalla olikin, kun sarja kasvoi ja uutuuksia rantautui kaupan hyllyille! 

Olen edelleen kohtuu huono aamuruokailija, mutta toisinaan jos ei ole aikataulua eikä kiirettä niin aamiainen maistuu hyvin. Joten aamuisin kupista onkin jogurtin päältä löytynyt uusia kaurasydän muroja, josta on tullut ihan suosikki! 
Tykkään laittaa joukkoon myös erilaisia leseitä, ja uudet uunipaahdetut vehnänalkiot ovat oiva niin leivonnassa kun jogurtin päällä! 


Mukavaa alkavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Nam, näitä on meilläkin säännöllisesti käytössä ja testattiin ekana sitä muroa, jossa on myös mansikkaa mukana. :) Täytyy testata sydämet seuraavaksi.

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, katselin myös sitä ja täällä menee testiin se, ja sitten taisi olla se kuningatar maku myös :) Näitä kyllä voin suositella ehdottomasti! :)

   Kiitos Jenni, ja iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja näyttää herkulta <3 Syksy on tosiaan täällä vaikka tänään olikin tosi lämmin päivä. Aamuisin tuntee viileyden ja illat hämärtyy jo tosi aikaisin. Mutta ihanaa tämäkin aika vuodesta. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Vielä nämä päivät vaihtelee kovasti, toinen päivä voi olla kovinkin syksyinen, ja sitten lämpö vielä palaa, mutta siinä on kuitenkin jo sellainen syksyinen ihana tunne.

   Iloista uutta viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...