tiistai 11. joulukuuta 2018

# 11 Lahjojen paikkaJoulukuun yhdestoista päivä. 

Kuinka mukavalta tuntuukaan sanoa, että tänä vuonna olen lahjojen kanssa hyvissä ajoin ollut liikkeellä. Muutama lahja tuli ostettua jo tosi ajoissa, ja sitten tässä pitkin matkaa olen ostanut yksittäin, ja vain muutama enää puuttuu. Tällä viikolla olisi tarkoitus laittaa raksi myös tämän kohdan päälle, sitten olisi tämä puoli hoidettu :) 

Rakastan paketoimista ylikaiken, ja aina on yhtä mukavaa miettiä millaisiin papereihin tänä vuonna lahjat kääritään. Pienesti kuitenkin helpottaen tätä joulun alusaikaa, olen poikkeuksellisesti pyytänyt jonkin verran kaupassa jo paketoimaan lahjoja. En kuitenkaan missään nimessä halua jättää kokonaan tätä kivaa hommaa välistä, ja eiköhän tässä vapailla toisen karvatassun kanssa joka on innokas apulainen, niin aloiteta myös paketointi urakka :) 

Valmiit lahjat ovat päässeet odottamaan jouluaattoa aivan ihanaan pellavaiseen Tarja Ritarin Poro lahjasäkkiin. Säkki on aivan omiaan olemaan olohuoneen nurkassa, ja samalla lahjat ovat suojassa, etteivät narut saa liikaa kyytiä karvatassuilta. Tämä Poro sarja on ihan lemppari Tarjan tuotteista itselle :) 

Itselläni jäi viime vuonna haaveeksi eräs paketointiin liittyvä diy idea, ja olen kovasti sitä mielessä hautonut. Jos vaan suinkin aikaa löydän, niin ajattelin kokeilla ehdottomasti, ja tässä tapauksessa kurkataan myös täällä kalenterissa siihen! :) 
2 kommenttia:

 1. Ihastuttava säkki. Täällä on lahjat hankittu ja paketoitukin lähes kaikki. Vain yksi lahja seilaa jossakin kuljetuksessa, saa nähdä ehtiikö joulupukinsäkkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin kaunis, ja saanut nyt ilahduttaa olohuoneessa :) Sinne on helppo sitä mukaa lisätä kun paketteja tulee :)

   Toivotaan että viimeinenkin lahja ehtii siellä oikealle päivälle! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...