lauantai 22. joulukuuta 2018

# 22 Diy lahjapaperiJoulukuun kahdeskymmeneskahdes päivä, kaksi yötä jouluun! 

Lupailin teille aikaisemmin, että jos suinkin kellossa aika antaa periksi niin jaan paketointiin liittyvän diy idean vielä kalenterissa. 

Tämä itseasiassa tuli eteeni jo vuosi sitten, mutta hieman liian myöhään, ja silloin en ehtinyt enää toteuttamaan tätä. Nyt ehdin testaamaan, joten josko tästä myös innostuneena ensi vuonna sitten alottaisi ajoissa, ja sitten ehtisi kunnolla touhuta näitä diy paketteja :) 
DIY LAHJAPAPERI

- yksiväristä lahjapaperia
- kangasmaalia

- peruna
- piparimuotti
- sivellin

Puolita iso kokoinen peruna. Paina toiseen puoleen piparimuotilla haluamasi kuvio ja kaiverra veitsellä kuvion reunat irti. 
Sivele kuvioon kangasmaalia ja painele lahjapaperiin kuvioita. 
Anna kuivua n. puolisen tuntia. 
Kuusi kuvio oli aika itsestäänselvä valinta itselle tähän touhuun, mutta kuinka ihania tulisi myös esim. sydän paperista... <3 

Vuosi sitten olin myös vähän vastaavissa touhuissa, silloin valmistui kuusi tyyny ( klick ), on tämä aika kivaa puuhaa vaan! :) 

Mitähän ensi vuonna?! 


IHANAA LAUANTAITA! <3 


6 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana idea! Tosin bongasin tämän tätä vuotta ajatellen liian myöhään, paketoin kaiken eilen :D Täytyy kuitenkin muistaa ensivuonna sitten, josko saisi lapsenkin mukaan siinä kohdassa jo.

  Rauhallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla jos sait vinkkiä! :) Itseasiassa minulle itselle kävi samanlailla viime vuonna tämän kanssa, ja viime vuodesta tätä ideaa haudutellut. En harmiksi vaan kerennyt jakamaan ideaa aikaisemmin, mutta onneksi aina uusi joulu tulee :)

   Iloisia välipäiviä! :)

   Poista
 2. Oi, onpa kiva idea! Tätä voisi testata ensi vuonna, tältä vuodelta on paketit jo paketoitu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvan taakse idea hautumaan :) Itsekin tosiaan vuosi sitten tämän idean bongasin, mutta silloin en pystynyt enää toteuttamaan, joten nyt tämä oli heti listalla :)

   Poista
 3. Täytyykin laittaa korvantaakse, ihana idea!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...