tiistai 18. joulukuuta 2018

# 18 Jouluinen TukholmaJoulukuun kahdeksastoista päivä. 

Hieman perinteeksikin muodostunut Tukholman jouluinen reissu tehtiin tänä vuonna itsenäisyyspäivänä. Kalenteri on kohtuu täynnä koko kuun vapaiden osalta, ja tässä oikeastaan oli ainoa rako lähteä reissuun. 

Tukholma on todella ihana kaupunki, kaupunki johon ihastun kerta kerran jälkeen enemmän! Joulu ihmisenä yllättäen jouluinen kaupunki nousee itsellä suosikiksi, mutta myös keväinen Tukholma on aivan omiaan! 

Kurkataan muutaman kuvan kera ihaniin muistoihin reissusta. 
Siljan terminaalista sujautettiin metrolla vanhaan kaupunkiin, joka on kyllä aivan hurmaava paikka! Oltiin katsottu myös valmiiksi, mikä joulutori olisi auki, ja vanhasta kaupungista myös sellainen löydettiin, kuinka tätä ehdinkään odottaa! 

Kaksi ensimmäistä kuvaa on aivan mielettömän ihanasta kukkakaupasta vanhasta kaupungista, en meinannut olla uskoa silmiä, ihan mieletön kauppa! Olisin voinut vaikka muuttaa sinne :D 

Joulutori oli odotuksen arvoinen, ihana tunnelma vetisestä ilmasta huolimatta. Tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi. 

Kun vanhaa kaupunkia ja joulutoria oli kierretty, kuuma kaakao maistui äärimmäisen herkulliselta! 

Vanhan kaupungin ja joulutorin jälkeen käytiin vielä Åhlenssilla sekä hurmaavassa NK:ssa. Joulu ostoksia kertyi kasseihin, ja jopa jotain jo kevättä ajatellen! 

Kun oli aika alkaa suuntaamaan takaisin kohti satamaa, en voinut olla ikuistamatta tuota aivan ihanaa hirvi perhettä Sergelin torilla, kuinka upea! 

Voin todella lämpimästi suositella reissua joulun alla Tukholmaan, ikimuistoisia hetkiä <3

4 kommenttia:

 1. Ihana perinne ja kaunis Tukholma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukhoma on itselle todella tärkeä ja rakas kaupunki! <3

   Poista
 2. Naapurimaan pääkaupungissa näyttää todella ihanan jouluiselle.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...