sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Muutama joulumuisto & kohti uutta vuottaSunnuntai huomenet kaikille! 

Onko siellä joku muukin joka on päivissä ihan sekaisin?! Itse en tahdo pyhien jälkeen pysyä yhtään kärryillä mikä päivä on, ennen kun kunnolla miettii :D 

Instan puolella on vilahtanut jo muutama kuva joulusta, mutta halusin tänne blogin puolelle myös tallentaa tästä(kin) joulusta pari kuvaa kollaasin muodossa. 

Joulua tosiaan vietettiin vanhoilla kotikulmilla, pääosin lapsuuden kodissa, mutta muutama ihana kylä reissu pyhiin mahtui myös ja Tapaninpäivänä kokoonnuttiin liki koko perhe sitten yhteen herkuttelemaan ja hyvällä yrityksellä katsomaan myös vanhoja kaitafilmejä, tämä on a i n a yhtä nostalginen hetki!
 Päivät vilahtivat ihan silmissä, ja ennen kun huomasikaan oli jo ilta ja pimeä. 

Aatonaattona laitettiin jäälyhdyt tekeytymään, mutta tämä homma jäi hiukan kesken. Onneksi ne on upea talvinen juttu, ja niihin liittyy erityinen muisto isästä, joten eiköhän tässä talven aikana saada nekin tehtyä. Ilahduttaahan ne myös muulloin kun jouluna. 

Yksi päivä ehdittiin myös kotoilla joulun jälkeen, ja sitten jo työt kutsuivat. Ensi kerran vapailenkin sitten ensi vuoden puolella, eli uusi vuosi menee jo jonkinlaisena "perinteenä" töissä. Eipä sillä, tämä sopii aivan loistavasti koska en niin tätä juhlaa tykkää kummemmin juhlia. 

Ensi vuosi tuo myös pientä muutosta arkeen, kuten jo kirjoittelinkin aikaisemmin. Pitkään päässä ollut ajatus lyhyemmästä työajasta käy nimittäin toteen, ja vuoden alusta aloitan hiukan kevyemmän arjen. Tämä vuosi on ollut äärimmäisen raskas ja surullinen uutisineen, joten nyt on aika hiukan höllätä, ja ottaa omaa aikaa. 

Tälläisillä ajatuksilla täällä käydään kohti uutta vuotta, ja todella mielelläni avaan uuden sivun uudelle vuodelle! 

IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE, JA KIITOS ETTÄ OLET BLOGINI MATKASSA MUKANA! <3 

4 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi <3 Onnea sinullekkin ensi vuoteen! Oman isäni kuolemasta tuli jo 5-vuotta, ja silti päivän muistaa kirkkaasti. Itselle syksy oli tosi raskas, ja onneksi loppuvuoden olen saanut vaan lepäillä. Toivotaan vuodesta 2019 parempaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Voin todella uskoa joka sanasi. Itsellekin isä oli hyvin tärkeä ihminen, ja uskon että tämä on pitkä pitkä tie käydä läpi.

   Paljon voimia sinullekin uuteen vuoteen! <3

   Poista
 2. Ihania muistoja!
  Onnea alkavaan vuoteen 2019! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! <3

   Onnen hetkiä teillekin uudelle vuodelle! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...