tiistai 4. joulukuuta 2018

# 4 Menovinkki: Jouluinen PorvooJoulukuun neljäs.

Tänään tehdään pieni retki aina yhtä upeaan ja hurmaavaan Porvooseen. 

Meidän jouluperinteisiin kuuluu ehdottomasti retki Porvooseen. Usein olemme ajoittaneet tämän jouluisen retken kihlapäivän aikoihin, mutta nyt kalenteri on sen verran täynnä joulukuun osalta että retki toteutettiin jo toissa viikonloppuna. 
Ajankohta ei ollut laisinkaan huono, nimittäin aurinko paistoi kirkkaalta siniseltä taivaalta koko päivän, ja ehkä se ihan pahin jouluruuhkakin vielä vältettiin. 

Porvoo on itselleni yksi ihan ehdottomia suosikki kohteita Suomessa, joka kerta reissua sinne odottaa innolla, ja päivän päätteeksi pääsee hymyssä suin lähtemään kotiin. 

Joka kerta ihailen nuita vanhoja hurmaavia taloja, ja mietin myös sitä vanhaa aikaa! Voi mikä tunnelma! 
Nuo pienet putiikit vanhassa kaupungissa ovat toinen toistaan ihanampia ja myös näkemisen arvoisia. Välillä on mukava istahtaa kaikessa rauhassa juomaan kuppi lämmintä, ja taas jaksaa jatkaa matkaa. Toisaalta välillä on myös mukava pysähtyä hetkeksi kadulle ja katsella sitä menoa siinä ympärillä. Joka kerta näkee jotakin uutta joka jää mieleen :) 

Ostin muuten tältä reissulta ensimmäiset jaloleinikit! Ihan totta, olin ihan ihmeissään eräässä ihanassa kukkakaupassa, että näkevätkö silmäni oikein, mutta totta se oli. En voinut vastustaa niitä vaaleanpunaisia kaunokaisia, vaan niistä sidottiin eucalyptyksen kanssa ihana kimppu! 

Jos kalenterissa vaan on tilaa, niin suosittelen ehdottomasti viettämään näin joulun alla ihanan päivän vanhan Porvoon katuja tallustellen. 

Meillä oli varsin upea päivä, josta jäi kultaiset muistot tästä joulun ajasta! <3


P.S. Kuvat postauksessa ovat tällä kertaa puhelimalla napsittuja :)

6 kommenttia:

 1. Porvoo on niin kaunis kaupunki. Yleensä kesällä tulee piipahdettua. Meillä on täällä Raumalla myöskin vanha kaupunki ja ihanat putiikit joissa vierailla. Tervetuloa joskus käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iloisesta vinkistä 😊 se on itseasiassa jo pidempään ollut kesäkohde ajatuksena mutta harmiksi jäänyt. Mutta ihan varmasti on yhtä hurmaava kun Porvoo myös jouluna 🎄

   Poista
 2. Oi, olisipa ihana päästä käymään joskus Porvoossa joulunaikaa 😍 Pari kertaa olen tuolla päässyt käymään ja on se niin kaunis paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kyllä joka kerta sinne mennessä yhtä ihana ja hurmaava 💖

   Poista
 3. Porvoo on ihana paikka, niin kesällä kuin joulun alla. Pitääpä käväistä vielä ennen Joulua. Ihanaa joulun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, niin on viehättävä paikka 🤩

   Ihanaa joulunaikaa myös sinulle🎄

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...