sunnuntai 9. joulukuuta 2018

# 9 Punaista ja valkoistaJoulukuun yhdeksäs päivä. 

Meidän joulu on perinteiseen tapaan valko-harmaa pääosin. Tuttua ja turvallista. Tänä jouluna olen kuitenkin innostunut tumman vihreästä väristä suunnattomasti, ja pari vihreää juttua olenkin kotiuttanut. 

Yritin myös Tukholmasta etsiä vihreää paperitähteä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Ehkäpä se vielä tulee vastaan, tai sitten ei. Mitään paniikkia en asiasta ota, mutta mieleinen sellainen olisi jos vastaan tulisi. 
Joka joulu meillä kuitenkin on pieni ripaus myös punaista, on se sitten kukka tai mikä vaan. Mutta pienenä palasena tykkään siitä kovasti, ja se tuo myös itselle lapsuudesta ihania muistoja mieleen. 

Polkakepit pääosin koristeena kuuluu jouluun kun jouluun, ja vähintään näistä se puna löytää myös meidän kotiin, jos ei muuten. 

Nämä nyt vaan ovat niin perinteisiä, mutta silti sopivia niin erilaisiin joulukoteihin koristeeksi, tai sitten myös herkuksi! 
Tänä vuonna polkakepit pääsivät ihanaan GG kuppiin, jotka ovat muuten viime aikoina olleet selvästi vähemmässä käytössä. 

Aloinkin muistella kuinka super innoissani olin aikanaan näistä kupeista, mutta näinhän se on, että aika aikaansa kutakin. Olen kuitenkin iloinen, että en ole hävittänyt näitä, koska juuri nyt tämä oli oikea valinta! :) 

Olisi mukava kuulla minkä värinen teidän joulu on? :) 2 kommenttia:

 1. Oi, kunpa osaisin ottaa kauniin punaisen mukaan jouluiseen sisustukseemme. Ehkä vielä jonain päivänä. Täällä joulu menee varmastikin valkoisen, harmaan ja kullan sävyissä. Ja, tietysti vihreää kasveissa, ehkä jopa jossakin tekstiilissäkin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en tykkää että sitä on liikaa missään nimessä, vaikka kuvissa usein sellaisia ihastelen :) Mutta tälläisinä ihan pieninä pisteitä se on oikein piristävä :)

   Kiitos Kaisa, ja ihanaa iltaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...