maanantai 3. joulukuuta 2018

# 3 Lemppari koristeetJoulukuun kolmas päivä. 

Kolmannesta luukusta aukeaa tämän vuoden lemppari joulukoristeet. Itseasiassa nämä kuuset vilahti mustassa värissä jo täällä postauksessa. Nämä kuuset ovat kuitenkin tulleet niin mieluisaksi, joten ansaitsevat ehdottomasti oman kalenteri luukun. 

Tilasin nämä kuuset ihanasta Zico's sisustusliikkeestä, ja kun en osannut päättää mikä väri olisi mieluisin niin otin sekä mustana että harmaana. Enkä muuten voi kieltää, etteikö valkoisenakin olisi ollut aivan u p e a t! 

On muuten hauska seurata näitä tulevia ja meneviä trendejä, ja kuusi kuvio on varmasti yksi tämän hetken suosikeista, vai mitä mieltä olet? 

Kuusi kuviota löytyy muuten meiltäkin tällä hetkellä kohtuu paljon, ja näiden kuusten lisäksi kuviota löytyy niin tyynystä kuin paperikuusia ja ihana kuusen mallinen valokin. Tässähän tulee melkein tähti aika mieleen... :) 

Nyt aloitellaan reipasta uutta joulukuista viikkoa! 


4 kommenttia:

 1. Nuo kuuset on kyllä niin kivat, tyylikkäät.

  VastaaPoista
 2. Hei tämä on aivan ihana malli askarrella itsekin! Sahalla paksumpaan oksanpätkään viilto, jonne voi asetella pahvista tai paksusta huovasta askarrellun kuusen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, ihana ja hyvä vinkki 😊 täytyy kirjoittaa ylös 😊

   Itseasiassa pari vuotta sitten tein vähän tämän tyylisiä. Viinipullon korkki oli pohjana ts. Jalkana ja askartelumassasta tein valkoisia kuusia 😊

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...