perjantai 14. lokakuuta 2016

Ihana vapaapäiväTäällä aloitellaan toista vapaapäivää, ja viikonloppu vapaakin vielä edessä. Jospa tänään ottaisi vähän rauhallisemman aamun, kun kahtena edellisenä aamuna on tullut pyörähdettyä hulluilla päivillä. 

Viime viikolla vietin kaksi arkivapaata, ja ensimmäinen vapaapäivä olikin varsin kaunis syyspäivä, että samalla varsin tehokas. Sen päivän aikana ehdin samaan paljon aikaan, ja kuinka hyvä mieli illan päätteeksi olikaan. En kuitenkaan ottanut mitään paineita tekemättömistä hommista, vaan fiiliksen mukaan tein, ja lopputulos palkitsi. 

Yksi odotuksenikin palkittiin sinä päivänä, kun pääsin kuvaamaan kaunista ja kirpsakkaa syysaamua. Olinhan tätä ehtinyt odottamaan tovin jos toisenkin. Heti aamutuimaan tehty happihyppely toi varmasti päivään paljon virtaa! 

Seuraavaksi olikin aika laittaa kädet jauhoihin, ja tosi pitkästä aikaa leipasin porkkana kakkua, ja loput taikinat vielä muffinseiksi. Syysherkkua! 

Pitkin päivää kotiin tuli enemmän syksyn tuntua, ja kauniit syksyn lehdet ja oksat toivat oman piristyksensä vapaapäivään. Välillä puhelu rakkaan ystävän kanssa paransi myös maailmaa kovasti, ja taas jaksoi jatkaa! :-) 

Kaiken kaikkiaan erittäin ihana vapaapäivä! <3


10 kommenttia:

 1. Porkkiskakku on yksi parhaista asioista, joita tiedän <3
  Ihania vapaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella suurta herkkua! :-) Nams! Tein päällisen nyt hiukan erilailla, ja täytyy jakaa tuo ohje täällä blogissakin :-)

   Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Hih, täällä ihan samat mietteet, juuri sain siivoukset hoidettua alta pois ja mielessä on, josko porkkanakakun leipoisin viikonloppuherkuksi. Se on suurinta herkkua täällä meillä. :) Ihanaa vapaata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä suunnitelmalta :-) Tuo herkku se piristää kyllä vapaita, että siivouksen jälkeen hyvä palkkio! :-) Nam!

   Kiitos Jenni, ja mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 3. Ihanaa vapaapäivää ja porkkanakakku on hyvää.

  VastaaPoista
 4. Ihana vapaa sinulla oli ja ihanat kuvat ❤️ Olen tänä vuonna ihastunut entistä enemmän syksyn väreihin. Mukavia vapaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä varsin onnistunut vapaa kaikinpuolin :-) Välillä tuntuu että ei meinaa saada mitään aikaiseksi, mutta nyt sitten sitäkin enemmän :-)

   Kiitos, ja iloa viikonloppuun! <3

   Poista
 5. Porkkanakakku on hyvää. Ja, ihana tuo eka kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanakakku on todella nams! :-)

   Kaunis kiitos! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...