torstai 27. lokakuuta 2016

PrinttejäOlen jo pitkän aikaa ollut vallan ihastunut erilaisiin printteihin. Onhan tämä yksi parhaimmista piensisustus jutuista. Printeillä saa mahtavaa uutta ilmettä, sekä vaihtelua! Joten, tälläiselle vaihtelun haluiselle tämähän on aivan loisto juttu! :-)
Pääsin valitsemaan Desenio:lta muutaman uuden printin kotiin, ja hiljalleen ne on alkanut paikkaansa löytää pienen seilauksen jälkeen. 

Valinta ei ollut tälläkään kerralla helppo kokonaan, nimittäin valikoimaa julisteista on runsaasti laidasta laitaan. Valintaa ei tehty yhtenä tai kahtena iltana, vaan mietittiin huolellisesti. Halusin myös murun mielipiteen, ja yhdessä saimmekin valittua juuri meille oivat printit lopulta. 

Yksi valinta oli Stockholm printti. Kaupunki on meille molemmille tärkeä, ja sinne liittyy tärkeitä ja hyviä muistoja ihan alkuajoista lähtien, ja täten tämän ihanan kaupungin kartta printti koristaa nyt makuuhuoneessa. Tämä kaipaa vielä mustia kehyksiä ympärilleen, ja sitten olen täysin tyytyväinen. 
Yllä oleva printti oli sen sijaan valintana helpoin. Olen tätä ihastellut kerran jos toisenkin, ja ei varmasti suurena yllätyksenä tule viehätys sarvipäihin näin syksyn // talven tullen. Tykkään! Tämäkin valinta on yhteinen kuitenkin, tykkäähän muru nimittäin että joku sisustus juttu tukee myös metsästys harrastusta.... 
Viimeinen printti taulu pääsi ruokailutilan hyllylle, ja siihen kurkataankin lähiakoina. Mielessä nimittäin olisi jos saisin hyllylle jotenkin kivasti laitettua valoja piristämään tätä pimeintä vuodenaikaa. Ehkäpä nyt lomalla ehdin tätä vaihtoehtoa pohtia tarkemmin...


13 kommenttia:

 1. Kivoja printtejä! Meiltäkin löytyy yksi Desenion sarvipää makuuhuoneen taulukollaasista :) Sekin yllättäen metsästävän miehen mieleen :D Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! :-)

   Kuulostaa hyvälle, sarvipäät ovat ottaneet jälleen paikkansa :-) Kokonaisuus kuulostaa hyvälle :-)

   Kiitos paljon, ja iloista alkavaa uutta kuuta! <3

   Poista
 2. Kivat printit olet valinnut, itsekkin tein pienen tilauksen Deseniolle... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Sinulla oli myös oikein hyvä valinta! :-)

   Poista
 3. Täältäkin löytyy aika monta Desenion printtiä ja kyllä niistä olen tykännyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoima on kyllä heillä vallan kattava, sieltä löytyy moneen makuun :-)

   Poista
 4. Kauniit printit. Hienosti heijastuu kukka tuohon sarvipäähän.

  VastaaPoista
 5. Tuo Stockholm printti on erityisen kiva. Jossain törmäsin nettikauppaan, josta saa tilata printtejä valitsemallaan kaupungilla. En vaan muista mikä kauppa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä kanssa, ja sillä onkin molemmille meille iso merkitys :-) Ihania muistoja! :-)

   Oletko koettanut googlettaa? :-)

   Poista
 6. Meidän koti on vuorattu printeillä :)))

  VastaaPoista
 7. Hienot printit olet valinnut ❤️ Itse olen ajatellut jo kauan aikaa tilata Deseniolta muutaman julisteen, mutta sitten se aina vaan on jäänyt. Muutamat suosikit sieltä löytyy jotka edelleenkin viehättävät silmääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Janina! <3

   Siellä on kyllä valtava valikoima, ja moneen makuun sopivia :-) Itselläkin siellä on vielä monta suosikkia :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...