keskiviikko 19. lokakuuta 2016

MakuuhuoneessaOlen kirjoittanut pariin otteeseen, että makuuhuone kokee tällä hetkellä isoimpia myllerryksiä kotona. Ensin ajattelin, että valaisin vaihtuu ainoastaan, mutta siitä se sitten lähti liikkeelle. Sen jälkeen tauluhyllyt saivat täysin uuden kollaasin, sitten lähti vaihtoon yöpöydän valaisimet, sen jälkeen alkoi mattojen mietintä, siitä seurasi yöpöytä ongelma... niin, lista kasvaa ja kasvaa ;-) 
Tällä hetkellä ollaan siis noin puolivälissä tätä projektia. Välillä otan painetta, että nyt heti valmiiksi, kun taas toisinaan maltan mieltä, että kyllä valmista tulee hetkenä jos toisena :-) 

Ideoita tuntuu olevan pää täynnä, mutta jotenkin en osaa nyt valita niitä kaikista mieleisempiä vaihtoehtoja. Ehkä siis pieni aikalisä on vaan hyvästä tässä vaiheessa?! 
Yöpöytien valaisimet lähtivät kiertoon, ja tilalle hankittiin aina yhtä ihanat Hektarin seinään kiinnitettävät valaisimet. Tähän ratkaisuun ollaankin oltu varsin tyytyväisiä, nyt ovat yöpöydät vapaana, eikä valaisimet vie turhaa tilaa. 

Yöpöydät ovat ehkä suurin murheenkryyni tällä hetkellä. Tykkään edelleen valkoisista korkeakiiltoisista yöpöydistämme, mutta silmääni ne eivät vaan nyt istu kuten haluaisin. Joku saattaakin muistaa, että noin vuosi sitten vaihdoinkin omalle puolelleni vanhan kirppis löytö tuolin, ja olin tähän vallan tyytyväinen. Nyt kuitenkin itseäni viehättää, että ruokapöydän ympärillä olisi pari erilaista tuolia, joten tuoli siirtyi pöydän ääreen, ja vastineeksi toin sängyn viereen sitten pöydän äärestä tuolin. 
Mielessä kuitenkin siintää ajatus parista (vanhasta) matkalaukusta yöpöytänä, kun taas toisaalta vanha jakkara olisi mitä viehättävin vaihtoehto. Murulle sen sijaan ollaan Ikeasta katsottu jo mieleinen vaihtoehto, jossa on myös säilytystilaa. Eli eripari tyylillä jatketaan! 

Mutta, ajallaan, kyllä ne loksahtavat kohdilleen! :-) 

Makuuhuone sai sunnuntain lakananvaihdon yhteydessä myös uudet tyynynpäälliset. Löysin Anttilasta juuri uuden erän tulleita pellavaisia Annon päällisiä, ja eihän niitä voinut vastustaa. Kanervan värinen pellavainen päällinen on aivan omiaan juuri nyt syksyllä! 


Ihanaa päivää sinulle!

8 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt makuuhuoneessa, täälläkin tekis mieli hankkia lisää pellavaa petauksiin. No, ehkä jaksan odottaa, että pääsee ensin taas kunnon sänkyyn nukkumaan. ;) Kun tuo oma sänky, on vaan väliaikais ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tykkään kanssa, ihanan syksyinen näkymä makkarissa :-)

   Pellavat on kyllä ihania, täälläkin ne lakanat edelleen mietinnässä, ja haaveissa :-)

   Poista
 2. Toi tuoli on kyllä tosi kiva yöpöytänä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon S! :-)

   Tykkään itsekin, ei ehkä käytännöllisin, mutta silmää miellyttää :-) Hih.

   Poista
 3. Kaunista ja kodikasta. Lamput ovat hyvät, näkee hyvin lukea :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan lämpöinen tunnelma makkarissa ja nuo Hektarit ovat nappivalinta valoiksi. <3 Hypistelin muuten samoja päällisiä ja tuo marjapuuro on niin kauniin sävyinen, sopii teille tosi kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jenni, aivan ihana kuulla! <3

   Tuo oli niin pakko ottaa mukaan, se on niin syksyn väri, ja pellavaista ei voinut vastustaa :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...