perjantai 7. joulukuuta 2018

# 7 JoulukortitJoulukuun seitsemäs päivä. 

Tänä vuonna olen jouluvalmisteluissa harvinaisen ajoissa. En voi niinkään sanoa, että ikinä jättäisin mitään viime tippaan muutenkaan, mutta ehkä kuitenkin osa asioista saattaa jäädä väkisin sinne aavistuksen kiireen puolelle. 

Tänä vuonna kuitenkin päätin, että aloitan ajoissa ja hyvässä mallissa siis ollaan. Tästä on päällimmäisenä hyvä mieli. 
Joulukortit olen oikeastaan a i n a tehnyt itse, jo vuosien ajan. Aikanaan ( silloin ihan nuorena... ) askartelin kortteja ihan innoissaan, ja sen jälkeen kun kamera alkoi pysyä hyppysissä, niin olen kuvannut kortit oikeastaan joka vuosi. 

Tänä vuonna ei oikein tullut mitään varsinaista ideaa kortteihin, enkä siitä sitten halunnut ottaa mitään painetta enää tälle vuodelle, joten tänä vuonna mennään valmiilla korteilla. 

Löysin aivan ihania Bloomingvillen mustavalkoisia kortteja yllätys yllätys ihanasta Zicos verkkokaupasta, joka onkin tainnut olla tälle joululle oma lempparikauppa! :) 
Sen lisäksi Stockmannilta ostin niin ikään aivan ihania ja hempeitä Annika Välimäen kortteja, josta tykkään aivan hurjasti niiden yksinkertaisella ilmeellään. 
Kortit otin esiin viime sunnuntaina, jolloin ne oli tarkoitus raapustaa matkaan, mutta kello kuitenkin kävi sen verran nopeaa, että aika ei riittänyt. 
Huomiselle olen kuitenkin varannut tälle hommalle aikaa kun kotiudumme Tukholman reissusta, joten ilta glögi kupin ja joulumusiikin kera ei kuulosta yhtään hassummalta. 

Jospa postilaatikossa olisi sitten tilaa vielä hyvinkin tiputtaa punainen kuori sinne, ettei tarvitse viimeisenä päivänä (12.12) yrittää tunkea täyteen laatikkoon ;) 

Onko siellä askarreltu tai valokuvattu kortteja, vai mennäänkö valmiilla korteilla? :) 
Jos on hyviä vinkkejä, niin vastaisuuden varalle mielellään otetaan vastaan :) 


Perjantain iloa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Kauniit kortit. Täällä on tehty kortit itse, muutaman kortin ostin, lähinnä kannatuksenvuoksi. Jouluvalmistelut alkavat olemaan täälläkin hyvällä mallilla. Tai, oikeastaan pyrinkin siihen että valmistelut olisi tehty jo marraskuussa, niin on joulukuussa enemmän aikaa tunnelmointiin ja ystävien kanssa glögittelyyn! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :)

   Itse tehtyjä kortteja ehdottomasti itsekin arvostan eniten, ja kuinka mukava sellaisia nimenomaan on saada :)

   Kuulostaa erittäin hyvältä aikataulusi, ja sopivan rennolta, nyt onkin juuri se ihana aika tunnelmoida ja nauttia :) <3

   Poista
 2. Kauniita kortteja! Olen myös tehnyt aina itse kortit, joten nyt, kun on jo toinen joulu, kun pidämme korteissa välivuotta, alkaa sormet jo syyhyämään. Korttien tekeminen on ihanaa pientä tekemistä joulua odotellessa :)
  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kuten kirjoitin ylläkin, arvostan todella itse paljon itsetehtyjä kortteja, ja niitä on niin ihana saada, on ne sitten askarreltu tai valokuvattu. Ne ovat kuitenkin aina persoonallisia ja niissä on tunnetta mukana :)

   Mukavia joulun odotus hetkiä! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...