tiistai 25. huhtikuuta 2017

Kuinkas se on?Marmori, se varmasti jakaa mielipiteitä ( tänäkin ) päivänä kovasti. 

Itselle tulee marmorista ensimmäisenä mieleen 90- luku. Ja kuinka se silloin oli kovasti huudossa! Toki olen itse ollut hyvin pieni silloin, mutta tälläinen muistikuva itselläni on. Ei kuitenkaan sillä, ei 90-luvussa mitään vikaa ollut! 

Jossain vaiheessa kun marmoria alkoi näkymään sisustuksessa taannoin, itsellä oli kuitenkin jyrkkä ei asiaan. Mutta, niinkuin itselle usein tuppaa käymään, kun jotain katselen aikani niin silmä saattaakin tottua ja jopa ihastua lopunkaiken. Ja tässä(kin) asiassa huomaan tason selvästi laskeneen siitä ensi vaikutelmasta, koska nykyään jopa ihastelen kovasti erilaisia kuvia jossa marmoria näkyy. 

Kuitenkaan taso ei ole laskenut niin paljon, että meiltä kotoa marmoria löytyisi missään muodossa. Tähän asti olen tyytynyt katselemaan // ihastelemaan kuvissa, mutta tosiaan nykyään oikein mielissään! 

Muutama viikko sitten käytiin Fazerilla kahvilla, ja kahvilassa oli marmoriset pöydät. Kun kuvailin kahvia, ja katselin kuvia jälkeenpäin niin mietin kuinka kauniilta taustalta tuo pöytä näyttääkään! Olen palannut kuvaan kerta toisen jälkeen. Ei se olekaan ollenkaan hassumpi! 

Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, joten nähtäväksi jää kotiutuuko tänne kuitenkin jossain vaiheessa jotakin marmorista, vai jäänkö ikuisesti ihastelemaan sitä kuvista ja se riittää?! 

Kuinka on, iskeekö marmori? 

14 kommenttia:

 1. Täällä vähän sama juttu 😊 Alkuun en innostunut yhtään kun sitä alkoi näkymään sisustuksessa enemmän, mutta nyt tykkään ja jopa haaveilen välillä marmorisesta tasosta 😊 Vielä meiltäkään ei mitään marmoria löydy. Ihana kuva 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Mukava kuulla, kuulostaa kovin tutulta ajatukselta mitä itselläkin on asian suhteen! :) Katsotaan innostutaanko enemmän :)

   Poista
 2. Täällä jotenkin samalla tavalla. Muistan kun sisko joskus aikoinaan osti marmoriset kynttilätuikut ja ihmettelin miksi se nyt tuollaiset, eihän ne ollu edes nätit. Siitä meni ehkä puoli vuotta ja jotenkin se omakin mieli muuttui. Just nyt meillä ei ole kotona oikeastaan mitään marmorista, mutta ehkä taas joku päivä. Toisaalta joidenkin asioiden kohdalla on niin, ettei kaikkea ole pakko saada itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska juttu! :) Tämä on tosiaan aihe joka jakaa hyvin mielipidettä :)

   Otit kyllä hyvän pointin asiasta esille. Se on ihan totta, ei välttämättä kaikkea tarvitsekaan olla omassa kotona, vaikka se silmää miellyttäisi. On totta että voi ihailla kuvissa ja kylässä :)

   Poista
 3. Mä tykkään marmorikuviosta. Tosin meidän kodista ei sitä löydy.

  VastaaPoista
 4. Kun marmoria alkoi näkyä nyt uudelleen, ajattelin että ei koskaan meille. Mutta, niin kuin sinullakin on käynyt, hiukan olen lämmennyt marmorin suhteen. Marmoria meillä ei ole kuin lampunjalassa, mutta ei muualla. Saa nähdä tuleeko joskus! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja ajatuksia siis sielläkin :) Tämä on kyllä jännä aihe, niin jakaa mielipiteitä :) Katsotaan mihin ajatus vie, ja ihastutaanko enemmän :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ihania tunnelmia ja kuvia ollutkin tästä aiheesta, niitä on voinut ihastella blogissasi! <3

   Poista
 6. Ehdottomasti marmori, se on niin kaunista. Toki tiettyyn pisteeseen saakka. Näin kerran kokonaan (siis kokonaan...) marmorisen kylpyhuoneen - noup... ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti myös! :) Liikakin on liikaa. Itse olen sen sisustuksessa huomannut mm. tähdissä ja pörreissä. Ollut niin paljon samaan aikaan että totaali ähky tullut! ;)

   Poista
 7. Ihan samat ajatukset itselläni marmorin suhteen. Ajattelin, että ehkä testaan sitä jollakin suhteellisen edullisella hankinnalla, kuten vaikkapa Tigerin marmorisella leikkuulaudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä idea, sitten näkee hyvin iskeekö se todella itselle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...