lauantai 22. huhtikuuta 2017

Voihan...Tässä yksi kaunis aamu muokkailin kuvia, sekä tein postausta luonnoksiin valmiiksi. Rauhallinen aamu, ja läppäri ( ergonomisesti ) sängyllä. Akku alkoi kuitenkin huudella loppumistaan, ja laitoinkin pillit pussiin ja läppärin latautumaan. 

Noin puolen tunnin päästä oli ajatus katsoa sähköpostit, ja otin läppärin pöydän ääreen. Ihmettelin kuitenkin että miksipä kone ei lähde päälle kun oli kuitenkin ehtinyt latautua. Kokeilin uudestaan ja uudestaan mutta ei se inahtanutkaan.
Ajattelin alkuun, että enkö sitten laittanut kunnolla johtoa kiinni, ettei ollut tietenkään siksi latautunut. Joten laitoin uudestaan. Menin tovin päästä katsomaan tilannetta, mutta, kone ei edelleenkään inahtanutkaan! Tässä vaiheessa kieltämättä kävi jo kauhukuvia mielessä, k u v i e n vuoksi!  En kai vaan ole menettänyt nyt kaikkia kuvia?!? 

Siirsin latausjohdon toiseen pistokkeeseen ja kärsivällisesti odottelin jälleen. Kuitenkaan kone ei edelleenkään sanonut mitään. Voi ei! Voi ei! Ei tämä voisi olla totta! Mikä nyt ykskaks olisi tullut! 

Soitin tietysti jo murullekin, ja harmissani selitin tilannetta. Nyt piti malttaa odottaa iltaan...
Onneksi asiat ei kuitenkaan ollut niin huonosti kun ensin ehdin pelästyä. Nimittäin kyse oli vain laturin rikkoutumisesta! Viuh! Nyt onkin etsinnässä uusi laturi. Kone on kuitenkin jo muutamia vuosia vanha, ja muuten täysin toimiva ( kopkopkop ) joten olisi ihanaa jos uusi laturi löytyisi! Nyt onkin koneelle ollut muutama päivä lepoa, en heti sellaista päivää nimittäin muistakaan! ;-) 

Postauksia koetan nyt rustailla toisella läppärillä joka on tv:hen yhdistetty. Iso "näyttö" ja erillinen pieni näppäimistö tekee hommasta hieman hankalaa kun on niin tottunut omaan koneeseen! Kirjaimet välillä hyppii mihin sattuu, mutta toivottavasti pahimmat virheet tulee korjatuksi! 

Kuitenkin tämä oli jälleen erittäin hyvä muistutus, että kannattaa varmuuskopioida kuvia hiukan useammin kun sitä tulee tehtyä. Kyllä on nimittäin kuvia ikävä.... 


P.S. 
Kuvissa vilahtaa samaisen päivän herkullinen jugurtti välipala! 
Jugurttia, keksiä, mustikoita sekä suklaa ripsejä! Nams! 


6 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta. Täytyy ehdottomasti taas varmuuskopioida omatkin jutut. Onneksi oli vain johto, viuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, tämä on varmasti meille kaikille bloggaajille hyvä muistutus! :)

   Poista
 2. Hyvä kun otit asian puheeksi! Olen tosi laiska tallentamaan kuvia minnekään muualle. Itku siinä tulisi jos kaikki häviäisivät. Erityisesti reissukuvista täytyisi pitää hyvä huoli, koska ne ovat niin ainutkertaisia. Kotikuvia voi aina räpsiä uudestaan...
  Mukavaa viikopnloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että postauksesta oli hyötyä! :)

   Sinä sen sanoit. Itku todellakin siinä olisi edessä! Kuvat ovat ihan omaa luokkaansa, ja tärkeitä muistoja monesta hetkestä. Ei niitä halua menettää.

   Kiitos Anu, ja uuden viikon iloa ja iloista matkan odotusta! :)

   Poista
 3. Tosi hyvä muistutus tämä postaus, täytyykin heti kysyä mieheltä miten meillä tuo asia on ettei kaikkia kuvia menettäisi jos kone hajoaa. Ihanat kuvat ja nuo kupit on niin upeat <3 Tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! :) Kyllä kuvilla on niin iso arvo, että niitä ei tottavie halua menettää ja hävittää! Täytyisi vaan useammin tosiaan tehdä tuo varmuuskopiointi, että on sitten myös muualla tallessa! :)

   Kiitos,ja uuden viikon iloa!<3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...