sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappuna


Iloista Vappuaattoa kaikille!

Niin se on kuulkaa aika laittaa myös tämä kuukausi pakettiin tämän päivän jälkeen, ja on aika avata ovi toukokuulle! Katselin viikolla kuvia noin vuoden takaa, ja yksi asia pisti silmään kovasti. Nimittäin vuosi sitten kevät on ollut paljon pidemmällä kun nyt! Toukokuun alkuun osui jo todella lämpöisiä päiviäkin, nyt sellaisia ei osaa edes haaveilla kun on viikolla on useampaan kertaan tullut lunta taivaan täydeltä! 

Mitäs vappusuunnitelmia teillä on? :)

Täällä ei ole suuremmin ole suunnitelmia, rauhallista ja mukavaa yhdessä oloa ja hyvää ruokaa. Suuremmin vappua en ole ikinä tykännyt juhlia, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Meillä on ollut kuitenkin muutamana vuonna perinteenä tehdä munkkeja itse, joka onkin ollut erittäin hauskaa puuhaa! Muutamaa munkkia ei kuitenkaan viitsi alkaa paistamaan, ja munkkeja on löytynyt vielä joulukuussakin pakkasesta, joten tänä vuonna munkit jää väliin. Kävi kuitenkin hyvä tuuri, ja kaupasta löytyi valmiina kananmunattomia donitseja, joten niillä mennään tänä vappuna meillä! :)8 kommenttia:

 1. Iloista vappua sinnekin 💗🎈 Kun katsoo ulos ikkunasta tänään niin tässä alkaa olla itsekin kohta yhtä sekaisin vuodenajoista kuin tuo luonto, ei yhtään tunnu vapulta tai että kesä olis tulossa. Meilläkin tiedossa rauhallinen kotivappu, hyvää ruokaa ja eilen paistettuja munkkeja. Mukavaa huhtikuun viimeistä, toivotaan etttä toukukuu tuo kevään ja lämmön 💗🌱☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Ihan totta, kyllä se oli aika yllätys että vappuna oli enemmän lunta kun jouluna! Mutta, onneksi toukokuu on nyt antanut parastaan :)

   Iloista toukokuuta! <3

   Poista
 2. Iloista vappua! <3 Ulos katsoessa ei heti kyllä vappu tule mieleen, mutta onnea on sentään yksi ylimäärinen vapaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Ei tottavie tullut juu, lumi oli kyllä aika yllätys! Nyt nautitaan kauniista alkaneesta toukokuusta! :)

   Poista
 3. Meillä oli kans eilen valkoinen maa, mutta aamuyöstä lymet taas hävisi, no onhan noita kasoja vielä mutta kyllä se kesä tulee! Vappumunkit ja sima tuli taas ostettua kaupasta, normi vapaapäivä huomenna ei sen kummemmin mekään vietetä vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti ne sulaa vaikka sitä pyrytti kuinka ja paljon! Niin oli kyllä yllätys kuinka sitten sulikin.

   Vappu kuulosti oikein hyvältä, rento olo on niin kivaa välillä :)

   Poista
 4. Vappusuunnitelmissa ihan vain kotona oleilua :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...