tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pajunkissoja



Oi, ihanat pajunkissat ovat taas täällä! Tämä jos mikä on yksi varma kevään merkki. Itsestä tuntuu, että vuosi vuodelta tykkään näistä pienistä kissoista enemmän ja enemmän. Odotan aina innolla sitä hetkeä, että saan näitä maljakkoon! 





Ennen kun muru lähti työmatkalle, niin sain ison kimpun näitä suloisuuksia kotiin. Olin kyllä aivan myyty! Hiukan ehkä uhkarohkeana laitoin oksat isoon lasimaljakkoon, ja maljakon lattialle. Mutta, ihme ja kumma karvatassut on aivan kiltisti käynyt vaan tuoksuttelemassa oksia, ja antaneet muuten olla aivan rauhassa! Tämä kyllä yllätti täysin. Aikaisemmin mitkään oksat eivät ole kestäneet lattia tasossa... 




Parin vuoden sitkeä odotus myös palkittiin, ja viimein löysin etsimiäni höyheniä! Kyllä hymy levisi kasvoille kun hiukan puolivahingossa höyhenpussi silmiini osui! Siinä ne olivat. Seuraavaksi täytyisikin askarrella höyheniä vähän oksiin kiinni, saapa muuten nähdä alkavatko oksat siinä vaiheessa kiinnostaa nuita kahta neitiä enemmän... :-) 

Joko siellä on käyty hakemassa ihania pajunkissoja? 


10 kommenttia:

  1. Just eilen lenkillä silittelin näitä ja totesin, että tänään täytyy ottaa sakset mukaan, tulppaanitkin lakastui juuri sopivasti tehden tilaa näille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle, toivottavasti sait napattua matkaan mukaan näitä :-)

      Poista
  2. Kauniit nuo höyhenet!! Mistä mahtavat olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköstä vaan, kyllä niitä niin olen odottanutkin! :-) Ne löytyivät Jumbon Sinellistä! :-)

      Poista
  3. Ei ole vielä vastaan tullut pajunkissoja, vanhassa paikassa tiesinkin yhden kohdan, mistä niitä löytyi. ( Siis ei ole asuntoa vielä tärpännyt ) :) Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Toivottavasti vielä törmäät ja saat maljakkoon näitä :-)

      Poista
  4. Mulla on pajunkissat ollu lasimaljakossa jo varmaan kolme viikkoa. Tänään juuri kiinnittelin niihin höyheniä samaan tyyliin kuin pari vuotta sitten ( https://kulkemattomiapolkuja.blogspot.fi/2015/04/skipataan-paasiainen.html ). Se taitaakin riittää mun pääsiäiskoristeluksi tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! :-) Olet löytänyt hyvän paikan jo hyvissä ajoin :-) Kyllä näitä mielikseen katselee ja ihastelee pidemmänkin aikaa :-)

      Kiitos linkistä, todella kauniita :-) Täällä täytyy samaan puuhaan ryhtyä :-)

      Poista
  5. Ihanat nuo höyhenet <3
    Täytyisi käydä kans hakemassa kisuja maljakkoon :)

    Mukavaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! <3 Onneksi viimein tärppäsi niiden kanssa :-)

      Kiitos, ja iloista sadepäivää! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...