sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Vielä ehtii kevätmessuilleMessukeskuksessa on tällä hetkellä menossa piristävät Kevätmessut. Itsellä onkin ollut parin vuoden tauko kyseisistä messuista, joten nyt olikin oikein mukava pitkästä aikaa pistäytyä hakemassa inspiraatiota messuilta! :-) 

En tiedä mikä siinä onkin, että viime kesänä parvekkeen laitto oli hiukan "jäässä", ja en meinannut millään päästä puusta pitkälle. Yleensä olen suurella innolla kuitenkin tuota kesähuonetta laittanut. Ehkä se, että parvekkeelle tulee kasattua myös vähän turhaa tavaraa, ja sen karsiminen varastoon // roskiin on aina oma hommansa. 
Nyt kuitenkin ajatuksissa on ottaa niskasta kiinni itseä, ja alkaa suunnittelemaan parveketta hyvissä ajoin, koska kohta siellä on ne parhaat hetket viettää. Olen aikaisemmin kirjoitellutkin, että parvekkeemme on tosi kuuma kesällä, joten tämä kevät ja loppukesä on parasta aikaa siellä viettää. 

Siksipä olikin oiva suunnata messuille tutkiskelemaan millaisia vaihtoehtoja // inspiraatiota siellä tarjottiin tälle keväälle // kesälle. 

Voi sitä kukkaloistoa mikä silmät valtasi heti kun messuille astui! Eihän siihen voi kun ihastua! Todella huikeaa! Kukkaosastolta ei meinannut päästä pois ennen kun oli ehtinyt tehdä valinnan minkä kukkien kanssa sieltä kotiin lähdetään! :-) Valinta ei tietenkään ollut helppo! 

Tähän väliin on sanottava muuten, että löysin ehkä kauneimman ikinä näkemäni Hortensian! Niin vaaleanpunainen namu väri kun olla ja osaa. Kotona Hortensia pääsi savirukkuun johon se on kun nakutettu! 

Kovasti ihastelin, ja mietinkin uusia kukkia // istutuksia parvekkeelle, mutta kuumuuden takia tulee kuitenkin luultavasti tutuissa ja turvallisissa pysyttyä, tosin joskus on kuitenkin mukava koettaa jotain uuttakin.  Liikaa kun ei ole multasormea luotu, että kovin hyvin istutusten kanssa pärjäisi ;-) 

Messuilla oli ihana ja iloinen tunnelma, ja oli mukava olla heti aamutuimaan liikkeellä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kannatti lähteä messuillemaan! 

Oletko sinä jo käynyt messuilla, tai meinaatko vielä tänään suunnata? :-) 
8 kommenttia:

 1. Ai vitsi messuille olisi ollut kiva mennä! Tällä kertaa oli sen verran kiireinen viikonloppu, etten ehtinyt! Oli varmasti inspiroivat messut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi blogeista pääsee vähän tunnelmaan, ja seuraavalla kerralla sitten taas :-)

   Poista
 2. Oi, ihanat kuvat onnistuit nappaamaan! En tiedä oliko kuvaajassa vika vai reippaassa seurassa, kun kuvien ottaminen olikin niin haastavaa. Mutta, inspiroivat messut oli!
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! :-)

   Onhan tuolla aina haasteellista valojen suhteen, kun kovasti vaihtelee :-) Olen saman itsekin huomannut :-)

   Kiitos paljon, iloista pääsiäisen odotusta!

   Poista
 3. Kiitos näistä kuvista <3 Messut jäivät tänäkin vuonna väliin joten on mukavaa päästä kurkkaamaan tunnelmia näin kuvien välityksellä. Tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun pidit tästä pienestä kurkkauksesta messuille :-) Mukavia tunnelmia messuilla oli :-)

   Kiitos, ja aurinkoista iltaa! <3

   Poista
 4. Inspiroivaa! Itse en ole koskaan kyseisillä messuilla ollutkaan. Toivottavasti saisi sen parvekkeen, mitä pääsisi kesäisin laittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että teillä tärppää ja saatte mukavan asunnon ja parvekkeella :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...