maanantai 17. huhtikuuta 2017

Minilomalla kylpylässäMukavaa pääsiäismaanantaita kaikille! 

Pääsiäinen alkaa olla viittävaille paketissa, nopeasti nämä pyhätkin ovat menneet. Itselle on ollut tärkeintä, että sain liki kolmen viikon jälkeen murun kotiin, ja nämä viimeiset lomapäivät ovat olleet enemmän kun onnistuneita & odotettuja! :-) 

Tässä postauksessa kurkataan meidän minilomalle Tampereen kylpylään

Olen aikaisemminkin liputtanut tälläisten minilomien puolesta, ja tämän jälkeen liputan ehdottomasti vielä enemmän. Pienikin irtiotto arjesta tekee niin hyvää, ja saa ajatukset nollautumaan! Aina ei tarvitse edes lähteä merta edemmäs kalaan, joka tuli myös tällä lomalla todistettua. 

Tampereen kylpylä on itselle hyvinkin tuttu paikka, nimenomaan siis kylpylän puolesta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun oltiin yötä täällä, ja ylipäänsä Tampereella hotellissa. Vanha rakas kotikaupunki, jonne palaa aina yhtä suurella ilolla!
Meillä oli varattuna hotellin puolelta ( erillinen rakennus ) upea sviitti peräti 11:toista kerroksessa. Näkymät olivat huikeat parvekkeelta, joita kyllä tottavie ihasteltiin kun aurinko laski illalla, ja luonnollisesti myös upeana kevät aamuna! 

Kylpylähotelli sijaitsee ihan lähellä Tampereen keskustaa, vain kivenheiton päässä. Myös Särkänniemi on aivan lähellä, ja Näsinneula näkyikin ikkunoista. Mahtava tunnelma oli olla "kattojen yllä". 

Huoneemme oli oikein kodikas, ja tälläinen tunnelma lämmitti ehdottomasti meidän molempien mieltä. Molemmat todettiin, että kyllähän tässä olisi pidempäänkin viihtynyt! :-) 

Huoneistossa oli erillinen makuuhuone, keittokomero // olohuone ja oma sauna ja kylppäri. Kylpylän jälkeen olikin mukava napsauttaa oma sauna päälle, ja saunoa sitten kaikessa rauhassa. 

Illan ohjelmassa kylpylän lisäksi oli rentoa oloa ja herkkuja. Täydellistä rentoutumista siis. Samalla oli myös mukava muistella aikaa taaksepäin, sitä aikaa kun Tampere vielä oli kotikaupunki. 

Aamulla oli mukava herätä kauniisiin auringon säteisiin, ja heräillä rauhassa. Oli aika hiipiä herkulliselle aamiaiselle! Tähän väliin on sanottava, että kuinka hauskaa olikaan kun aamiaispöydästä löytyi mustaamakkaraa! Niin, kyllä, vain Tampereella! :-D 

Matkassa mukana: Holiday Club.


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta teidän irtiotto ja paikka ei voisi kyllä hienompi olla! <3
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) <3 Paikka hurmasi meidät kyllä ihan täysin ja mietinnässä onkin seuraava kerta :)

   Kiitos Jenni, ja kaunista iltaa! <3

   Poista
 2. Minilomat on ihania :) Minäkin olen yöpynyt ja kylpyillyt tuolla - itse kylpylä oli kyllä minulle pettymys :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minilomat ovat tottavie aivan omiaan! :) Täällä liputetaan niille ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Bongasin Sisustellen -blogin lukulistalta postauksesi ja havaitsin välittömästi, että nyt ollaan Tampereella :) Aina on kiva katsella kuvia Tampereesta "turistin" näkökulmasta. Harmi, että itsellä ei ole järkeä lähteä testaamaan Tampereen hotellitarjontaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. olipa todella mukava kuulla! :) Itsellekin tosiaan Tampere on vanha kotikaupunki, mutta nyt nelisen vuotta sieltä pois asunut PK-seudulla niin kyllähän sitä vähän kun turistina sinne aina nykyään tulee ja ihastelee ja katselee mitä kaikkea onkaan muuttunut joka kerta! :-D

   Poista
 4. Olimme tuolla samassa paikassa viikonloppuna ennen pääsiäistä. Sviittimme oli alempana kuin tuo teidän. Sisustus kyllä oli ihan sama. Tykkäämme käydä tuolla.
  Kävin päivällä kaupungilla ja ostin huoneeseen kukkia, mutta ikäväkseni huomasin, ettei ollutkaan vaasia. Varmasti respasta olisi löytynyt, mutta en sitten vaivannut heitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka mukava kuulla 🤗 ja että olitte myös tyytyväisiä 🤗 itse kun muistelen tätä lomaa niin heti tulee tunne, että ne enemmän kun onnistuneet päivät voisin ottaa takaisin 😍

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...