perjantai 28. huhtikuuta 2017

EteisessäHuomenta!

Johan oli eilen taas sade! Niin piti auringon paistella, mutta kuinkas kävikään... seuraavan kerran kun ikkunasta katsoi niin maa oli valkoinen! Aika perus vappukeli siis ;) Jatketaan siis kevään odottelua, ja kurkataan eteiseen pitkästä aikaa! :)
Eteisessä on tehty pieniä muutoksia kevät-talven aikana, josta olikin pientä sneakpeekiä aikaisemmin. 

Yksi pitkäaikainen ajatuksissa ollut asia oli vaihtaa vetimet eteisen kaapistoon. Miten se onkin, että jokin asia listalla meinaa aina vaan jäädä ja jäädä vaikka kuinka olisi intoa?! No mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan. 

Löydettiin oikein hyvät vetimet Kaikki kahvat verkkokaupasta suuren valinnan vaikeuden jälkeen. Meille valikoitui hopean väriset pitkät ja kapeat vetimet, jotka varmasti kestää myös aikaa. Näinkin pieni muutos teki eteiselle erittäin hyvää ilmeen kohotusta! :) Ollaan oltu todella tyytyväisiä! 
Eteinen on pitkä ja kapea, eikä kaikista helpoin sisustaa. Olen viime aikoina kurkkinut erilaisia eteis inspiksiä, ja mielessä olisikin yksi sun toinen idea jos olisi hiukan enemmän tilaa. Yksi ehkä suurin haave olisi pitkä penkki, jolla olisi helppo pukea kengät jalkaan. Ehkä ne haaveet kuitenkin päivänä tai toisena toteutuu?! :) 

6 kommenttia:

 1. Kyllä vain pienilläkin muutoksilla saa ison eron aikaan, hyvä että mieleiset vetimet löytyi! :) Täällä kovasti odotetaan kanssa kunnon kauniita kevätsäitä ja varsinkin lämpöä, mutta eipä taida nyt lähipäivinä olla luvassa... Perinteinen vappu todellakin! :D

  Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis vedinvalinta! :) Joo, ihan uskomaton keli ollut koko viikon! Keskiviikkona oli hurja sohjotie, välillä oli työmatkalla pelkästään matkustajan roolissa, kun auto vei minne sattui. Saisi jo loppua tuo talvenpito! Toivotaan aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Kauniit vetimet ja ihanan siisti eteinen. Pitäisi lähteä siivoamaan, mutta jostain syystä luen mielummin blogeja :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Pienellä muutoksella saa jo paljon aikaan. Eteiset on kyllä haastavia sisustaa ja niissä kun toivoisi olevan monta toimintoa, istumapaikkaa, säilytystilaa jne.
  Kaunis eteinen teillä!

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää ja pienillä muutoksilla saa jo paljon aikaan. Meilläkin tuo eteinen on aika surkea. Kaipaisin lisää järkevää säilytystilaa ja valoisamman yleisilmeen. Tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Kivan näköiset vetimet, meillä melkein samanmoiset keittiössä.
  Uudet vetimetkin antavat kivaa ilmettä. Kivasti sulla noi pallot kopassa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...