torstai 13. huhtikuuta 2017

Yksi vähemmän

Torstai huomenet kaikille! 

Täällä ollaan elävien kirjoissa! Instan puolelle eilen nimittäin päivittelinkin kuulumisia. Lauantaina alkoi jonkin asteinen hammassärky, mutta kun se hammaslääkäri on vihon viimeinen paikka johon haluan mennä, niin tottahan toki lykkäsin asiaa mielellään muutaman päivän, ja ajattelin toivoa että kyllä asia siitä hyvinkin i t s e s t ä ä n korjaantuu!

No kovasta toivosta huolimatta, ei se korjaantunut vaan pakko oli ottaa puhelin kauniiseen käteen ja varata päivystysaika. Tiesin kyseessä olevan viisaudenhammas, ja itsellä oli jo sotasuunnitelma valmiina mennessäni lääkärin huoneeseen! 

Tomerana selitin ihanalle lääkärille, että haluan että viisuri leikataan myöhemmin, ja jos nyt vaan ensihätään saisin jotakin apua. Lääkäriä mahtoi huvittaa selitykseni, ja kuva osoitti että kyseessä olisi helppo poisto. Siinä vaiheessa vapisin penkissä kun haavan lehti ( vanhojen kokemusten vuoksi! ), ja pelkäsin pahinta ja sitä jälkikipua. 

Ei kuitenkaan tottavie ehtinyt kissaa sanoa kun hammas oli poistettu, tuppo suussa ja sain nousta penkistä! Voin sanoa, että olen vieläkin ihmeissään miten kaikki kävi nuin nopeasti!

Onneksi sain näinkin hyvän kokemuksen niiden huonojen kokemusten päälle! :-) 
Eilinen päivä meni sitten levätessä, ja herkutellen jätskillä kuten lääkäri kehoitti tekemään! 14 kommenttia:

 1. Onpa mukava kuulla näin hyvä kokemus ja varsinkin, kun aiemmat ovat olleet kurjia. <3 Itse olen välttynyt toistaiseksi hampaiden poistolta, enkä osaa kuvitellakaan miten kurjaa sekin voi olla. Toivottavasti kivut pysyvätkin poissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä niin uskomaton juttu, että en osaa vieläkään uskoa 🤗 onneksi näin kuitenkin 👐

   Onneksi olet välttynyt, se on ehdottomasti aivan loistava asia 😍

   Poista
 2. Onnaksi sait hyvän kokemuksen käynnistäsi "piinapenkissä"
  Oikein hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, niin jännityksellä sinne menin vanhojen kokemusten kera 😔

   Iloista pääsiäistä 🐣

   Poista
 3. Onneksi oli hyvä kokemus. Pystyn niin samaistumaan aikaisempiin kokemuksiisi. Jospa omani ja viimeinen onnistuisi yhtä mallikkaasti kuin sinunkin.
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä niin uskomatonta, että vaikea vieläkään uskoa todeksi 😅
   Toivottavasti todella saisit yhtä hyvän kokemuksen viimeiseen 👐

   Kiitos ja iloista pääsiäistä 🐣

   Poista
 4. Minua kiusasi muutama vuosi sitten myöskin viisurit ja ne sitten päätettiin poistaa kaikki (3kpl). Ensimmäisellä kerralla leikattiin hankalampi tapaus pois ja voi luoja kuinka pelkäsin sitä toimenpidettä ja niitä jälkisärkyjä, joista moni kaveri on kertonut. Homma kuitenkin kävi niin nopeasti ja kivuttomasti, että meinasin pyörtyä pelkästä helpotuksesta. :D Ja minkäänlaisia särkyjä ei tullut, mutta se on toki kovin yksilöllistä.


  Ihanaa, että sinäkin olet saanut hyvän hammaslääkäri kokemuksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kerroit myös hyvän kokemuksen! 🤗 onneksi sinullakin kävi nuin hyvä tuuri asiassa 🤗 itselläni on tosiaan todella ikäviä kokemuksia poistoista että jälkisärystä että ihan aiheesta jännitin kovasti. Onneksi kuitenkin molemmat nyt olivat turhaa 🤗

   Poista
 5. Ihanaa että tuli hyvä kokemus ja että hammas saatiin vaivatta pois <3 Muistan että jännitin kovasti aikoinaan itsekin ja olin kuullut/lukenut kauhutarinoita. Toivottavasti tänään tuntuu jo paremmalta ja että jalka myöskin olisi jo parantunut <3 Mukavaa kiirastorstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä jotain valtavan upeaa kun ikävien kokemusten jälkeen sai näin onnistuneen kerran 🤗 ei ole myöskään jälkikipua tullut 👐

   Jalka sen sijaan pysyy hiukan ''epäkunnossa'' mutta... jonain päivänä 🤗

   Kiitos ja iloista pääsiäisen aikaa 🐣💛

   Poista
 6. Onni onnettomuudessa! <3 Kuulemma alapuolen viisurit ovat yleensä hankalampia poistettavia kun taas yläpuolelta ne sujahtavat helpommin? Meikäläiseltä on poistettu yläpuolen viisurit ja kauhulla odotan, joutuuko koskaan alaosaston kanssa lääkäriin.. Yritän hinkata ne aina mahdollisimman puhtaaksi ettei joutuisi. :') Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! <3

   Alapuolelta oikealta tämä otettiin, ja olen kuullut saman että alhaalta olisi vaikeammat, ja nimenomaan että leikkauksella usein otetaankin siksi. Sen vuoksi sillä asenteella meninkin.

   Toivottavasti et joudu niitä poistattamaan, vaan säilyisi vaivatta! Vaikka nyt tämä hyvä kokemus tulikin, niin kyllä se paikka on kuitenkin niin ilkeä.... :-/

   Kiitos paljon, ja iloista pääsiäisen jälkeistä viikkoa! <3

   Poista
 7. Onnekas sinä ja ihanaa, että lähti noin helposti! Mähän kävin vuoden vaihteessa poistatuttamassa samaisen hampaan ja siinä meni melkein 1,5 tuntia. Se oli niin kamalaa, ettei mitään rajaa. Yksi kauheimmista kokemuksista ikinä. Viime viikon torstaina piti poistaa toinen, mutta lääkäri sanoi sen olen yhtä hankala poistaa ellei jopa hankalampi :(. Jäi sitten poistamatta ja paikattiin vain reikä! Huoh! Hammaslääkärissä käynti on ihan kamalaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ottaa niin tuohon osaa! <3 Vuosi sitten poistettiin juurihoidettua hammasta liki sama aika! Vaikka lääkäri oli mitä ihanin, niin poisto oli todella todella vaikea ja siksi otti aikaa. Ja se jälkikipu oli jotain järkyttävää! :-/ Myös kolmen vuoden takainen päivystys poisto oli jotain niin hirveää kun elokuvissa että... :-/

   Yhdyn siis todella tuohon kokemukseen!

   Toivottavasti hammas pysyy siellä nyt kunnossa hyvin kun paikattu, eikä pitäisi poistaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...