sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Leppoisa sunnuntai



Mukavaa sunnuntaita, ja hei, iloista alkanutta huhtikuuta! 


Täällä vietellään karvatassujen kanssa leppoista sunnuntaita. Niin, no aika leppoista tämä viime viikkojen olo on muutenkin ollut. Onneksi viimein uskallan sanoa, että suunta on ehdottomasti parempaan päin! Kyllä tästä vielä jalka tulee kuntoon! 

Tänään ajatuksissa olisi askarrella jotakin. Veikkaankin, että kaivan kipsi tarpeet esiin ja teen vielä pari kipsi munankuorta. Ohjeen saat tästä. Jotain muutakin olisi mukava askarrella kenties. Yleensä pääsiäistä ei tule paljoa laitettua, mutta nyt kun tässä on aikaa ollut niin kummasti sitä on ideoita katsellut, ja mielessä pyöritellyt. Yksi tuunaus pääsiäiseen liittyen, meni hiukan mönkään, ja ehkä siksikin miettinyt jotain uutta...

Meidän toinen karvatassu täytti alkuviikosta 6-vuotta! Apua, mihin aika menee?! Vastahan tytöt olivat pentuja! Synttärisankarista ( ylin kuva ) sainkin ihania kuvia sattumalta, kun kuvausapulaiset tulivat reippaina avuksi kun ikuistin ihania vaaleanpunaisia neilikoita. Kuvissa vilahtaa se kukkakimppu josta alkuviikolla kirjoittelinkin, että ruohot ovat kiinnostaneet kohtuu kovasti neitejä! Alla vielä muutama kuva meidän kuvaushetkestä! 

Jospa sitä tänään pääsisi myös hiukan happea haukkaamaan! Se on se mitä kaikista eniten kaipaan! Kunnon ulkoilua on luvassa p a l j o n heti kun jalka sen kestää! 




P.S. Sohvalla vilahtaa uusi ihana torkku // päiväpeite joka kotiutui ihanasta Lavlia:sta. Kurkataan tähän vielä paremmin omassa postauksessaan! :-) 

10 kommenttia:

  1. Voi kissaneitejä, söpöjä kuvausapulaisia sulla! <3 Hauska ja monikäyttöinen kippo, tuohon sopisi joku riippamallinen kasvi aivan mainiosti myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Kovin olivat innokkaita nyt, vaikka toki yleensäkin, mutta nyt nuo kukat houkutti entisestään! :-D

      Poista
  2. Meilläkin kaikki heinät kukkakimpuista maistuvat, tosin niin myös esim. narsissin lehdet... :D Suloisia neitejä! <3 Pikaista toipumista sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat niin kissojen mieleen, kielloista huolimatta tuon tuosta ovat salaa jyrsimässä! :-D

      Kiitos paljon Riitta! :-)

      Poista
  3. Rentoilua sunnuntaina = best!!

    VastaaPoista
  4. Ihanat kisulimisulit! Ja kaunis uusi torkkupeitto!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kisut siellä, itse luovuin Dumbosta tammikuussa. :( Pientä haavetta seuraavaksi olisi koiranpentuun. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, eikä! :-/ Tuntuu niin surulliselta.

      Ihana kun siellä on kuitenkin karvatassu suunnitelmia! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...