tiistai 11. huhtikuuta 2017

Pikkuisen pääsiäistä: diyBlogissa // instagramin puolella on tänä keväänä vilahdellut itsellä ehkäpä ennätysmäärä pääsiäisjuttuja. Yleensä pääsiäistä ei tule niin suuresti laitettua, ja kukilla on se suurin osa. Nyt kuitenkin tässä kun ollut aikaa, niin ollut myös intoa värkkäillä pääsiäisjuttuja. 

Suurin innostus on varmasti ollut nämä kipsimunat, joita olen kyllä jokaikinen päivä ihastellut! Kuinka niistä raaskiikaan edes luopua pääsiäisen jälkeen? :-) 

No, mutta kuten sanoin niin kipsimunat eivät jääneet tänä vuonna ainoaksi koristeeksi. Tässä jo muutama viikko sitten innoissani olin suhumaalin kanssa, ja tarkoitus oli suhutella värikkäät munat uuteen väriin. Jostain syystä maali ei kuitenkaan tarttunut munan pintaan sitkeästä yrityksestä huolimatta, joten se homma jäi sitten sikseen. 

Asia jäi kuitenkin hieman harmittamaan, ja ajattelin keksiä jotakin uutta tilalle. 
Taannoin Sinellissä poiketessani näin nuo todella veikeät pahviset munat. Ensimmäinen ajatukseni oli, että nuo munat saan suhumaalattua ja otinkin ne heti matkaan sekä nuo kauan etsimäni höyhenet. 

Kassan jälkeen kuitenkin jo mietin, että ovathan nuo nuinkin oikein kivat ilman maalikerrosta kun vähän koristelee. Hmm...
Viime viikolla ryhdyin sitten hommiin, ja kokeilin erilaisia nauhoja sekä höyheniä munien ympärille. Instan puolella vilahtikin yksi pirtsakka kokeilu. 

Lopputuleman oli kuitenkin kohtuu yksinkertainen ja tuttu sekä turvallinen mustavalkoinen naru, sekä nuo suosikki höyhenet. Enempää munat eivät kaivanneet koristusta ympärilleen. Vähemmän on jälleen enemmän, ja valmista tuli pienellä vaivalla! :-) 

Toisen munan sisään pääsi meidän herkkulakuja, ja se onkin mukava yllätys perjantaina murulle kun palaa vihdoin kotiin! :-) 

14 kommenttia:

 1. Kauniit koristeet :) Me olemme olleet lähes joka pääsiäisen reissussa, joten koristelut jääneet (sama taas tänä vuonna). Jospa ensi vuonna lapsen myötä tulisi panostettua koristeluihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-)

   Fiiliksen mukaan on mukava mennä :-) Yleensä itsekään ei "näin paljon" tule laitettua pääsiäistä, mutta nyt kun ollut aikaa niin on ollut mukava touhuilla :-)

   Poista
 2. Nämä olivat kyllä kauniit koristeet! Ihailinkin jo instan puolella yhtä kuvaa! Todella kaunis <3
  Aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon S! <3 Ihana kuulla! :-) Näistä tuli kyllä mieluisat :-)

   Samoin kiitos! <3

   Poista
 3. Kauniin yksinkertaiset koristeet. Ja, noista höynenistä pidän kovasti, meillä vaan on hyvin kehno tarjonta erilaisten askartelutuotteiden suhteen, lähinnä perinteisiä värikkäitä höyheniä tarjolla. Eli, meillä ei höyneniä taida näkyä. :(
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan nämä höyhenet ole ihan parhaat! :-) Olen niin kauan etsinyt, ja viimein osui kohdalle :-) Olen kuullut joskus, että Prismassakin olisi, mutta en kyllä itse ole nähnyt, mutta kannattaa kurkkia :-)

   Iloista keskiviikkoa!

   Poista
 4. Tosi kauniit munat, hyvä kun et maalannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :-) Mukava kuulla, ja sitä mieltä nyt itsekin :-)

   Poista
 5. Voi, miten kauniit munat <3 Tälläiset sopisi meillekin, harmi ettei täällä ole Sinelliä. Viime vuonna tilasin sieltä nuo samat höyhenet. Tunnelmallista iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Nyt ei enää harmita, että meni ensimmäinen tuunaus pieleen kun näistä tuli oikein mieleiset :-)

   Kiitos Janina, ja aurinkoista päivää! <3

   Poista
 6. Ihanan simppelit koristeet! Tosi hyvä ettet maalannut :)

  VastaaPoista
 7. Vähänkö hienot!!! Nerokas idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :-) Näistä tuli oikein mieleiset! :-)
   (Kun siis se suhumaalaus ei onnistunut... ;-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...