keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Herkullinen hetki & sneak peekHerkullista huomenta sinne ruudun toiselle puolen! 

Onko siellä aamuvirkkuja hulluille päiville lähtijöitä? :-) 
Niin se on jälleen puolivuotta vilahtanut aivan silmissä. Itsestä meinaan ainakin tuntuu, että ei siitä kovinkaan kauaa ole kun syksyllä aamuaikaisin kipaisin itse hulluille päiville! Näin se aika vilahtaa. 

Pääsiäinen lähestyy, ja kaupasta piti napata yksi päivä Fazerin klassikko herkku mukaan, nimittäin tuo makea Mignon muna. Teen kanssa pari pientä haukkua vie makean nälän mennessään totaalisesti!

Pitkään haudutettu tee & tämä makea herkku maistui erään harmaan päin iloksi. Mukaan oli tarttunut myös juuri uusi Magnolian oksa, joka piristi myös harmaata päivää kovasti. Oksaan tuli sinnikkäästä yrityksestä huolimatta vain yksi kukka, mutta olihan se kovin kaunis :-) 
Olohuoneessa ollut iso sarvipää taulu alkoi tuntumaan liian talviselta, ja muutosta piti keksiä tilalle. Hiukan meinasi ensin ajatukset lyödä tyhjää, ja ei oikein mitään miellyttävää tullut mieleen. Kunnes sitten...
Instagramin puolella jo vilahtikin aikaisemmin ylläoleva kuva olohuoneen uudesta ihastuksesta! Kurkataampa tähän kokonaisuuteen paremmin kun saan homman viimeisteltyä! :-) 

Nyt on aika toivotella reipasta keskiviikkoa! 

10 kommenttia:

 1. Eilen illalla selailin Hullujen päivien tarjontaa, mitään mullistavaa tilattavaa en huomannut. Erikoista, mielestäni aina löydän jotain välttämätöntä! :) No, kukkaro kiittää!
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaro tosiaan kiittää, jos niin hyvin käy että ei löydy tärppejä! ;-) Asiassa on aina se toinen hyvä puoli :-)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mä en tänä vuonna mee käymään hullareilla! Ei ollut oikein mitään mitä tarvitsisin, joten turha mennä kiusaamaan itseään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, ei sitä kannata sitten mennä jos ei ole mitään pakollista :-)

   Poista
 3. Täällä on shoppailtu netistä aamutuimaan parit tärpit ja tuli siellä pyörähdettyä iltapäivällä vielä ihan paikanpäälläkin, mutta mukaan tarttui pääosin ruokaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava juttu, herkussa on mukava käydä aina ostosten päätteeksi :-)

   Poista
 4. En olekaan vielä herkutellut pääsiäismunilla, asia pitää korjata ;))

  VastaaPoista
 5. Ihanat herkuttelu kuvat <3 Itse olen kaksi suklaamunaa vasta syönyt, nooh vielä ehtii. :) Pikaisesti tuli käytyä hullareilla tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Meillä olikin samanlaisia löytöjä hullareilta! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...