torstai 20. huhtikuuta 2017

Ja kassi heiluu näin



Korikassit, eikös se ole yksi ihan varma kevään ja kesänkin merkki? 

Täällä korikasseihin ihastuminen ainakin on tapahtunut jo hyvä tovi sitten, ja niin ne vaan jaksaa ihastuttaa kesästä toiseen. Eipä sillä, tänä talvena en raaskinut viedä kassia varastoon alkuunkaan, vaan se on saanut ihastuttaa sisustus tarkoituksessa koko syksyn ja talvenkin. 




Naisellahan ei voi olla laukkuja // kasseja ikinä liikaa, joten olikin aivan mahtavaa kun tänne kotiutui hurmaavasta Korson aseman puodista uusi ihana korikassi! Voi kuulkaa, että olen ehtinyt kyseistä kassia ihastella, ja kyllä, jopa minäkin fiilistellä kesää  ja piknik reissuja kassin kanssa! :-)

Kannattaa muuten ehdottomasti kurkata ihana korikassi valikoima puodin sivulta ( klick ), sieltä löytyy monen kokoista ja näköistä kassia! Voi ihastus! Muuten puodista löytyy kaikkea kivaa pientä kotiin ja askarteluun että tuunailuun! 

Henna tästä ihanasta puodista haluaa tarjota -15% alea kaikista yli 10€ tilauksista tästä päivästä aina sunnuntaihin saakka! Koodilla STELLAVANILJA15 saat lunastettua tämän edun. 




Pajunkissat ovat aivan omiaan nyt kassissa, ja niistä en ole vielä raaskinut luopua vaikka pääsiäinen meni jo. Mutta, eikös ne ole myös vähän sellainen kevään merkki, eikä niinkään pelkän pääsiäisen?! Mutta... 

Aurinko on paistanut aivan hurmaavasti muutamana viime päivänä. Ajatuksissa olisi saada maljakkoon jotakin ihania oksia, jos vaikka saisin niin hyvin käymään että alkaisivat tekemään lehtiäkin! Sitten ehkä raaskisin luopua nuista pajunkissoista... 


P.S.
Jos haluat pistäytyä tuossa ihanassa puodissa niin puoti löytyy Vantaan Korsosta. Puoti on auki keskiviikkoisin ja lauantaisin, tarkemmat ajat löydät: tästä


16 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan kaunis korikassi ja niitähän ei voi olla liikaa, meilläkin toimii ympäri vuoden säilytyskassina yksi. :) Toivottavasti löydät mieluisia oksia, kyllähän ne vihertävät alut tuovat kevään sisälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti 😍

      Nämä on tottavie vienyt mukanaan 🤗 ihastelen aina kuvissakin, sopii niin moneen 🤗
      Teillä on myös niin ihanasti kassi näkynyt kuvissa, ihana 🤗

      Tänään teki mieli Stockalta ostaa kimppu oksia, mutta en sitten viitsinyt, josko kuitenkin luonnosta löytyisi... 🤗

      Poista
  2. Korikassit on kyllä ihania♡

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis korikassi! Minä olen allerginen kissahullu ja jotenkin ihanista koreista tulee aina mieleen ajatus, kuinka siinä olisi ihanaa kantaa kissanpentu kotiin. Mutta kun ei voi, niin ei voi. Onneksi niissä voi kantaa muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ❤ olipa sitä ihana lukea 🤗

      Tähän väliin täytyy sanoa, että haaveilen aina itse että joskus saisin korissa kissanpennun vielä... mistä lie haave tulee 🤗 hih.

      Se on totta, näissä voi kantaa yhtä sun toista 🌼

      Poista
  4. Kaunis korikassi! Olenkin etisikellyt uutta hajonneen tilalle. Mahtaisiko tuo mahtua pyöränkoriin? Vanha kun hajosi, sulloin pyöräkoriin. :( Kesällä kun lähtee torilla käymään niin korikassi on ihanin laukku varsinkin silloin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuo oli tosi mieleinen ja hieman erilainen kun aikaisempi! :)

      Tuosta korista oli mielestäni tuolla parikin kokoa. Tuo olisi varmaan juuri siinä ja siinä että menee hyvin pyörän koriin :)

      Tuo on todellakin ihana torikassikin... :)

      Poista
  5. Kohtahan omankin vastaavan kassin voisi varastosta kaivaa terassille esille ;). Ihana kassi tuo sun, niin ryhdikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään kanssa paljon :)

      Nyt vaan kaivamaan esille ihana kassi :)

      Poista
  6. Viehättävä kassi 💗 Korikassit kovin mieluisia täälläkin ja esillä ympärivuoden. Hyvät säilyttää niin villasukkia kuin kaikkea muuta 😊 Kesään ne kuuluu ehdottomasti. Mukavaa iltaa 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Täälläkin makkarissa ollut nyt tosiaan koko talven ja siinä on tullut pidettyä yövaatetta ja villasukkia! :) Sopivasti saa sinne piiloon :)

      Mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  7. Korikassit ovat ihania!
    Toivotaan, että tänä kesänä niille olisi käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, ihan omaa luokkaansa :) Kiva heilutella kesällä mukana! :)

      Poista
  8. Mulla ei varsinaisesti ole tuollaista korikassia. Omistan koreja, niitä olen saanut yhdeltä jos toiseltakin. Kaikille niillä on käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat muisto arvot koreilla! :) Ja koritkin ovat niin ihania, niitäkään ei ole ikinä liikaa :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...