torstai 27. huhtikuuta 2017

Uusi paikka
Huonekuusi voi erittäin hyvin edelleen. Ostin tuon version jo hyvissä ajoin syksyllä, ja on se kyllä ihan yksi ehdoton lemppari kasvi kotona! :-) Olen jaksanut oikein ihmetellä, että kuinka se noin hyvässä kunnossa jaksaakin olla! 

Kuusi on majaillut oikeastaan aina meillä tv-tasolla. Myös edellinen versio. Nyt kuitenkin alkoi vaihtelun halu kolkuttelemaan, tuo kun on vielä kohtuu suuri versio. Siirsin kuusen olkkarin senkin päälle, mutta joitakin päiviä siinä katselleena, silmä ei vaan tottunut siihen. Se näytti siinä liian isolta!
Hetkeksi meni jo peukku suuhun, että mihin kuusi sitten sopisi. 
Ajattelin sitten koettaa kuusta keinutuolin viereen, ja heti kun katsoin miltä siinä näyttää niin mieleeni tuli: kodikas! Jotenkin siinä kuusi näytti heti aivan upealta ja tuli todella kotoisa näky. Tätä olenkin sitten harvase päivä jaksanut ihailla. Eipä siihen jälleen paljon tarvittu! Kuusi sai osuvan hyvän uuden paikan
Keinutuolissa on edelleen talja, vaikka muualta kotoa taljat on ollut hyvän aikaa varaston säilössä. Millään en ole raaskinut taljaa tuosta viedä, kun varsinkin toinen pieni rakkaus nukkuu useampaan otteeseen päivässä uniaan kiikussa. Toisinaan tytöillä on kiistaa kumpi siihen pääsee nukkumaan. Ehkä kuitenkin talja täytyy hiljalleen pakkailla myös varastoon, ja kaivaa sitten loppu kesästä esiin uudelleen...


4 kommenttia:

 1. Minäkin katsoin eilen kukkakaupassa huonekuusta, ne on niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä todella kauniita! :-) Toivottavasti tuo tuossa jaksaa vielä pitkään! :-)

   Poista
 2. Oi, olet saanut huonekuusen hyvin kasvamaan. Omani kun ei tunnu viihtyvän meillä!
  Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on pysynyt ihmeen hyvänä! :-) Ihmettelen oikein. Pari alimmaista oksaa olen ottanut pois, mutta muuten todella hyvässä voinnissa on! :-)

   Iloista viikonloppua!

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...